Weekend: premiere la cinema

de Gloria Sauciuc în 17 Sep 2011

Weekendul se anunţă ofertant din punctul de vedere al premierelor care intră la cinema. Două comedii revigorante, un thriller combinat cu o frumoasă poveste de dragoste, plus o dramă cu Guillaume Depardieu. Cinemagia îţi prezintă pe scurt noile atracţii din cinematografe.

Afișează:
1 din 5
Drive/Cursa

Un heist movie american cu urmăriri de maşini şi mafioţi sângeroşi în care, totuşi, s-a acordat o atenţie deosebită personajelor, care nu mai sunt simple marionete, ce aleargă de colo până colo cu pistolul în mână, şi milioanele de euro la subbraţ, ci au o viaţă interioară, şi spun o poveste dincolo de acţiunea propriu-zisă. Filmarea urmăririlor s-a făcut într-un stil proaspăt, care te pune, ca spectator, pe scaunul copilotului.

Mai mult, simultan cu acţiunea avem parte de o poveste frumoasă de dragoste, cum nu am mai văzut demult la cinema, cu multe tăceri, iubire ce creşte mai mult din priviri, zâmbete, încolţirea încrederii în celălat, dar totul pe un fond atât de reţinut şi melancolic. Un film american în care întrevedem un autor. Nicolas Winding Refn a fost, de altfel, premiat la Cannes pentru regia acestui film. Un alt atu,  distribuţia de zile mari: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Ron Perlman, Oscar Isaac, Bryan Cranston.

Filmul rulează în Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Brăila, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Oradea, Timişoara, Satu Mare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 17 septembrie 2011 14:14
Drive am auzit ca e foarte bun.... Crazy, Stupid, Love l-am vazut deja si in anumite momente este mortal, cazi de pe scaun de ras, desi nu e in totalitate o comedie :) e si putina drama inclusa...
xerses pe 17 septembrie 2011 15:54
Ma intereseaza Drive si Crazy, stupid love.
Dragnuta pe 17 septembrie 2011 17:14
si pe mine la fel. Drive cred ca v-a rupe.
Pok3rFictionMV pe 17 septembrie 2011 19:33
@Dragnuta: Se scrie corect 'va rupe'. Sunt convins ca ai scris gresit doar din dorinta prea mare de a scrie corect. Cele mai multe greseli pe forumuri se fac prin nefolosirea cratimei acolo unde se impune asa ca mai toata lumea are grija sa o foloseasca, uneori chiar daca nu e nevoie de ea. ;)
Pok3rFictionMV pe 17 septembrie 2011 19:29
Drive si Crazy, Stupid, Love vor fi cu siguranta cele mai tari, insa pare interesant ca subiect si Au voluer.
Crist11 pe 17 septembrie 2011 20:04
Cred ca o sa ma uit la Drive.
Sorin87 pe 18 septembrie 2011 07:58
imi place Drive astept sa il vad
alex_il_fenomeno pe 18 septembrie 2011 19:09
Drive este capul de afis , dar nici celelalte nu sunt de lepadat !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells