Villainul din Mission: Impossible, adus din The Girl with the Dragon Tattoo

de Gloria Sauciuc în 27 Sep 2010
Villainul din Mission: Impossible, adus din The Girl with the Dragon Tattoo

Actorul de origine suedeză Michael Nyqvist va juca rolul antagonistului în cel mai nou film Mission: Impossible, conform unui comunicat oficial, preluat de The Hollywood Reporter. Nyqvist a jucat alături de Noomi Rapace în  primul film din trilogie, The Girl with the Dragon Tattoo.  Cărţile din trilogia Millennium există deja în librăriile de la noi sub numele "Bărbaţi care urăsc femeile", "Fata care s-a jucat cu focul", "Castelul din nori s-a sfărâmat".

Michael Nyqvist va juca şi în Sherlock Holmes 2. Scenariul ultimei părţi din franciza M:I este scris de Josh Appelbaum şi Andre Nemec, dar niciun detaliu despre subiect nu a ieşit încă la lumină, asfel încât să ne lămurim asupra rolului pe care Nyqvist îl va juca; ce ştim sigur este că vor ieşi scântei la confruntarea cu Tom Cruise.

Ceea ce se mai ştie până în acest moment este că Jeremy Renner, Paula Patton şi actorul rus Vladimir Mashkov au semnat deja să apară în film, iar Simon Pegg şi Ving Rhames - obişnuiţi ai seriei - revin.

Brad Bird semnează regia, JJ Abrams produce, iar Paramount va semna cecurile (se pare salariul minim pentru Cruise). Filmările se vor desfăşura în Vancouver, Praga, Dubai şi SUA. Finalul anului viitor va aduce filmul în cinematografe.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 28 septembrie 2010 08:43
Nu il cunosc pe Michael Nyqvist dar mi-a placut serialul si cele trei filme ''Misiune imposibila''
vinci pe 28 septembrie 2010 22:20
a facut o treaba buna in triologia mellenium..am citit si cartile si am vazut si filmele..chiar mi-a placut de el...si cum "the girl with the dragon tattoo" a avut succes si in america...nu ma mira..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells