Up şi The Hurt Locker - câştigătoare la Golden Tomato Awards

12 Ian 2010
Up şi The Hurt Locker - câştigătoare la Golden Tomato Awards

Filmul de animaţie Up şi drama The Hurt Locker au fost desemnate filmele cu cele mai bune recenzii din partea criticilor în 2009, conform site-ului Rotten Tomatoes.

Golden Tomato Awards sunt acordate anual pe baza opiniilor a peste 200 de critici de film.

Filmul An Education a obţinut două premii: cea mai bună dramă şi cel mai bun film britanic. In the Loop a fost desemnată cea mai bună comedie, iar Afghan Star - cel mai bun film străin.

Lungmetrajul cu cele mai proaste recenzii în 2009 a fost Street Fighter: The Legend of Chun-Li.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victor_neo75 pe 13 ianuarie 2010 09:54
Am vazut 'The Hurt Locker' (2008) si nu mi se pare asa de excelent cum zic criticii de film; e doar un film bun despre drama genistilor (cei care dezamorseaza bombe si mine) din Irak. Va recomand un film plin de adrenalina pe acelasi subiect: 'Beaufort' (2007) produs de israelieni. 'Inglourious Basterds' este cel mai bun film de actiune/aventura si cu specific de razboi din 2009. Cel mai bun desen animat il merita 'Up', desi nu am vazut inca 'Fantastic Mr. Fox'. Ma bucur sa vad ca 'Star Trek' a castigat la genul SF/Fantastic, dar consider ca 'Avatar' trebuia sa fie imediat pe locul doi inaintea lui 'District 9', 'Moon' si 'Harry Potter 6'. Cele mai bune comedii le consider '500 Days of Summer' sau 'The Hangover'; nu am vazut 'A Serious Man'. Mai bine asteptam Globurile de Aur de luni dimineata din 18 ianuarie!!
alex_il_fenomeno pe 19 ianuarie 2014 14:45
Nu mi-as fi inchipuit asta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells