Un exemplar al scenariului The Avengers, furat

de Ştefan Dobroiu în 2 Mai 2011
Un exemplar al scenariului The Avengers, furat

Filmările la The Avengers, producţia cu supereroi a cărei premieră mondială este programată pentru 4 mai 2012, au încetat după ce un exemplar al scenariului, ţinut la mare secret de producători, a dispărut.

Exemplarul din scenariu îi aparţinea lui Samuel L. Jackson, actorul care îl interpretează în film pe Nick Fury, liderul organizaţiei SHIELD. Hoţul a încercat să-l vândă, notează worstpreviews, şi a dovedit că scenariul este real cu fotografii în care apar două pagini din acesta. În cele două pagini fotografiate, Iron Man şi Căpitanul America se află în căutarea sălii motoarelor de pe un vas, iar Bruce Banner se tranformă în Hulk.

Până în acest moment nimeni nu a cumpărat scenariul şi sunt mari şanse ca hoţul să fie descoperit înainte de a reuşi să-l vândă. Oprirea filmărilor la The Avengers ar putea fi explicată de cauze exterioare acestui incident, dar şi de încercarea de a modifica fragmentul apărut în fotografii.

Deocamdată subiectul blockbusterului The Avengers este ţinut la mare secret de Marvel Studios. Cert este că producţia îi va reuni pe Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Căpitanul America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) şi Loki (Tom Hiddleston), fratele lui Thor, pe care-l poţi vedea în acţiune chiar de vineri, când Thor se lansează pe marile ecrane din România.

Conform comunicatului de presă Marvel care anunţă începerea filmărilor, apariţia neaşteptată a unui antagonist ce ameninţă siguranţa întregii omeniri îl face pe Nick Fury, directorul agenţiei SHIELD, să le ceară ajutorul celorlalţi supereroi pentru a scăpa Terra de dezastru.

Foto: Logo-ul Răzbunătorilor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 2 mai 2011 18:18
waw
darkxyde pe 2 mai 2011 19:01
Ar fi pacat sa aflam scenariul inainte de lansare, ar strica tot suspansul.
bogdan9408 pe 2 mai 2011 19:15
Am si eu o intrebare . Normal nu ar trebuie sa fie si spider-man (omul-paianjen) in film, pentru ca din cate stiu eu, este un erou principal in echipa "The Avengers" .
darayawaus pe 2 mai 2011 20:42
O fi fost vreun rom(an).
NightChild pe 2 mai 2011 21:21
:))
Manusa pe 7 mai 2011 18:13
Asta da incident :)) si probabil se va rezolva intr-un final :), si da, mai stii ca no fi fost vreun roman cel care a furat :))
xerses pe 30 mai 2011 20:21
Sper sa-l prinda pentru a nu se afla detalii despre film mai repede decat e cazul.
Sorin87 pe 8 iunie 2011 09:05
sper sa fie interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells