Transformerii distrug Moscova

de Ştefan Dobroiu în 26 Feb 2010
Transformerii distrug Moscova

Michael Bay a bifat (a se citi făcut mici fărâme) o întreagă serie de obiective turistice în primele două filme Transformers, iar acum i-a căşunat pe Moscova, anunţă Empire. Se pare că o parte din scenele noului blockbuster, ale cărui filmări încep în mai, vor avea drept locaţie capitala rusă şi, extrem de probabil, vestita Piaţă Roşie.

O altă locaţie preferată de autoboţi şi decepticoni va fi oraşul Chicago, dar în acest moment este destul de neclar cât de distrugătoare vor fi ciocnirile dintre cele două tabere de transformeri, pentru că Michael Bay s-a tot lăudat în ultima vreme că în noua parte a francize vor fi mai puţine explozii şi mai multă psihologie.

În prezent nu se ştie nimic despre subiect. Shia LaBeouf şi Megan Fox vor reveni în rolurile celor doi iubiţi care se vor încurca printre picioarele autoboţilor în încercarea acestora de a contracara iniţiativele cotropitoare ale decepticonilor.

Transformers 3 va avea premiera mondială pe 1 iulie 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sonny pe 26 februarie 2010 22:29
Abia astept .:)
scrawl pe 26 februarie 2010 22:40
bine ca stau in bucuresti :)) aici nu ataca nici extraterestii...nici nu cade vreun asteroid...teroristii nu au treaba :)) eventual vin sa cumpere haine ca sunt mai ieftine :)) in fine...sper sa fie mai bun ca partea a 2-a...efectele au fost super...da' in rest cam dezamagitor :)
ady-speed-yamaha pe 27 februarie 2010 13:44
pacat k nu am si eu o masina k in film sau mai degraba un motor!!!
norww3 pe 27 februarie 2010 14:00
hai sa vinaaaaaaaaaaaaaaaa haideeeeeeeeeeee :))
mr. morbius pe 6 aprilie 2010 20:38
tare
endlesslove_4all pe 15 mai 2010 21:44
sunt inebunit dupa transformers......daca ar fi serial....si cate unu pe luna sa fie...nu mas supara:X::X:X

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells