Trailer Marţi, după Crăciun

7 Sep 2010
Trailer Marţi, după Crăciun

Poţi vedea mai jos trailerul celui de-al patrulea film al lui Radu Muntean, Marţi, după Crăciun.

Cu Mimi Brănescu, Maria Popistaşu şi Mirela Oprişor în rolurile principale, Marţi, după Crăciun spune povestea unui triunghi amoros.

Paul Hanganu iubeşte două femei. Adriana e soţia lui şi mama fetiţei lor de opt ani, omul cu care şi-a împărţit emoţiile ultimilor zece ani, în timp ce Raluca e femeia care l-a făcut să se reinventeze.

Povestea intră în intimitatea conjugală şi extraconjugală a personajelor şi regizorul nu s-a ferit să descrie, în cele mai incomode detalii, anatomia acestui triunghi.

Nu este un film despre vinovăţie, chiar dacă în mod evident, responsabilitatea morală cade pe umerii lui Paul, care va trebui să trăiască toată viaţa cu vina că a creat suferinţă uneia din femeile pe care le iubeşte.

Este mai degrabă un film despre alegeri. Despre un moment de răscruce, în care simţi că poţi manipula destinul. Atunci eşti cel mai vulnerabil, deşi paradoxal pari că ai pentru prima dată puterea de a-ţi schimba viaţa. În căutarea sufletului pereche, Paul îşi tranzacţionează sentimentele şi dorinţele, dar într-un final e singur, faţă-n faţă cu compromisul pe care-l are de făcut.

Poţi vedea de pe 17 septembrie ce decizie ia Paul şi cu ce efecte.

Ce părere ai despre trailer?


Părerea ta

Spune-ţi părerea
johnnyg pe 7 septembrie 2010 18:22
Pot sa fac un pic de antireclama la film? Multmesc.
"Marti, dupa Craciun spune povestea unui triunghi amoros." Asta scrie la inceputul articolului. Trebuie sa stiti ca filmul nu spune nici o poveste de fapt. S-a intamplat un lucru care nu e strain multor soti si asta e prezentat. Dar prezentat intr-un mod cat se poate de anodin. incat si mersul cu autobuzul e mai interesant.
Este un film despre alegeri, dar este un film despre o alegere evidenta. Alegere care ii schimba probabil viata personajului principal, doar ca filmul se cam termina un pic cam devreme ca sa vedem intr-adevar efectele respectivei alegeri.
Sunetul, ca de obicei in cazul majoritatii filmelor romanesti, lasa de dorit incat uneori chiar nu intelegeam ce vorbesc personajele intre ele.
Spunea Chirilov ca e cel mai matur film al lui Radu Munteanu, dar daca un film matur inseamna o poveste fara gust, banala, care prezinta un cotidian pe care il stim cu totii si pe care nu ni l-am dori sa il vedem si in sala de cinema, atunci intr-adevar acesta e cel mai matur film al lui Munteanu.
Totusi, ca plus, actorii nu lasa de dorit si isi intra extrem de bine in roluri. Sunt foarte naturali. Si doar datorita lor am vazut filmul pana la capat.

Dragomara pe 7 septembrie 2010 18:23
Ce să zic?! cel mai bine (clar) se aude... telefonul. Am să încerc să trec peste sunetul execrabil, peste Mimi Brănescu şi peste "ai făcut din mine o cârpiţă" :D, şi probabil că am să-l văd, asta şi unde nu am alte alternative... :P
sabinalin pe 7 septembrie 2010 19:14
Din pacate trailerele la filmele romanesti nu stiu sa promoveze eficient respectivele productii. Daca m-as lua numai dupa trailer n-as merge la film. Noroc ca stiu ce poate Radu Muntean asa ca astept cu mare interes sa vad pelicula,cred ca nu ma va dezamagi.
movie_addict pe 7 septembrie 2010 20:20
astia is oameni de aia care vorbesc corect
arnoldroland pe 7 septembrie 2010 22:35
ce frumos!
adrian pe 8 septembrie 2010 02:51
nasol
dragon23 pe 8 septembrie 2010 07:40
parjoala
alex_il_fenomeno pe 8 septembrie 2010 11:27
despre acest film s-a vorbit mult....ar trebui sa fie vreo capodopera !!
Paul pe 8 septembrie 2010 14:55
NOU SI UNIC!Site PENTRU TEST DE FRUMUSETZE!Vrei sa afli cat de sexy esti? intra pe WWW.SEXYMETRU.COM !!!Testeazati frumusetza doar pe www.SexyMetru.com
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.

rourke pe 8 septembrie 2010 19:50
Astept de 20 de ani un film romanesc...FILM. ,nu o incercare, o parodie, scene filmate cu handycam-ul si care sint mmontate de-un orb si livrate pe post de "film avangardist, inovator".....degeaba!Nu avem regizori, scenaristi...actori se mai gasesc, chiar si astia tineri si absolut lipsiti de talent pot juca mediocru daca ai idei(apropo, pampalaul ala care se da amant, nu face reclama la vopsea?)...am apucat sa vad 10 minute din "Politist adjectiv" inainte de-al scoate din dvd player ,a da cu el de pamant si-al arunca la gunoi....daca asta e viitorul filmului romanesc si european, puneti cruce si treceti la filme asiatice!...filmul romanesc e mort si ingropat, degeaba va mintiti , papagalilor :))))
Barbaru pe 9 septembrie 2010 11:52
rourke sa stii ca nu esti singurul care crede acest lucru.din pacate ne tot mintim ca facem filme dar rezultatul se vede din pacate . pacat ca pe sectorul de comedie ori filme cu iz istoric ar fii loc dar fraieri vor sa faca filme de oscar si in care mesajul sa fie cit mai proFUND.
Oanny93 pe 9 septembrie 2010 14:55
jalnic. Traileru e naspa . Filmele romanesti in general nu`mi plac.Singurul film care mi`a placut mult a fost acela cu Adela Popescu , Weekend cu mama.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells