Totul despre Jurnalul unui iubitor de rom

de Cinemagia în 22 Nov 2011

Jurnalul unui iubitor de rom, cu Johnny Depp în rol titular, se lansează în cinematografele româneşti pe 25 noiembbrie, iar Cinemagia vă aduce toate detaliile pe care trebuie să le ştiţi depsre film. La finele anilor ’50, un scriitor aflat în declin ajunge să lucreze pentru un ziar de mâna a doua din Puerto Rico, unde cade ispitei alcoolului, se încurcă cu o femeie frumoasă, dar logodită şi intră în complicaţiile ţesute de un afacerist dubios. Este ecranizarea romanului lui Hunter S. Thompson, o poveste plină de exotism, umor, dialoguri inteligente, dansuri voodoo şi senzualitate pură.

Afișează:
1 din 5
Despre subiect

Jurnalul unui iubitor de rom spune povestea lui Paul Kemp (Johnny Depp), un jurnalist itinerant şi chefliu notoriu, care merge la Porto Rico pentru a se angaja la The San Juan Star, un ziar local falimentar condus de enervantul domn Lotterman (Richard Jenkins). Acolo îl cunoaşte pe Sala (Michael Rispoli), un fotograf foarte talentat, iar cei doi devin colegi de apartament, dar şi tovarăşi de băutură.

Într-o noapte, lui Kemp i se aprind călcîiele după Chenault (Amber Heard), logodnica-trofeu incredibil de sexy a lui Sanderson (Aaron Eckhart), un om de afaceri corupt care trăieşte ca un rege în vila lui luxoasă de la malul mării. Sanderson îşi dă seama că ar putea să-l folosească pe Kemp pentru afacerile sale, aşa că-l invită să se întîlnească cu el şi cu partenerii săi cu care plănuieşte să dezvolte un complex de hoteluri de lux într-o insulă virgină din larg. Sanderson îi cere lui Kemp să scrie articole favorabile acestei afaceri în ziarul la care lucrează. Iniţial, Kemp ezită, temîndu-se că ar putea fi ceva ilegal. Dar, după o noapte de băute cu Sala şi o altercaţie cu poliţia, Kemp se trezeşte că riscă închisoarea, aşa că e eliberat de Sanderson, care face uz de influenţa lui asupra autorităţilor locale.

Acum, Kemp îi e dator, aşa că nu are de ales decît să dea curs propunerii dubioase. Sanderson îi îndulceşte decizia împrumutîndu-i luxoasa sa maşină, o Corvette roşie superbă, şi îl roagă să o ia pe Chenault la o plimbare. După o cursă nebunească de-a lungul insule, Kemp îşi dă seama că e îndrăgostit pînă peste cap de ea. Dubiile lui Kemp faţă de propunerea lui Sanderson se adîncesc cînd acesta îi face un tur al locului unde urma să construiască acel complex. Frumuseţea naturii îl copleşeşte pe Kemp, care îl ascultă tot mai furios cum pune la cale evacuarea localnicilor şi distrugerea insulei, pentru a o transforma într-o staţiune de lux.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Anymai pe 22 noiembrie 2011 13:39
Interesant articolul! Abia astept sa apara si la noi , sunt un mare fan a lui Johnny Depp
blackheart4you pe 22 noiembrie 2011 13:52
si eu ;;)
Butterflies pe 22 noiembrie 2011 14:55
si eu la fel :D`!
rob3rt_89 pe 22 noiembrie 2011 14:38
mi se pare ca este subestimat , cel putin in America.....
alex_il_fenomeno pe 22 noiembrie 2011 15:49
nu cred ca filmul acesta va avea vreun lucru dezamagitor ! sigur va fi o productie uimitoare !
Crist11 pe 22 noiembrie 2011 16:27
Sper ca rolul lui Depp nu va fi boring, sper :|
Beatryce pe 22 noiembrie 2011 17:58
JD iar..:))
yay:x

AimeeLov pe 25 noiembrie 2011 10:34
Deabia astept:X! Din moment ce Johnny Depp face parte din distributie nu poate fi decat o capodopera!
SakuraBlack90 pe 26 noiembrie 2011 12:40
Programa scolara obligatorie ar trebui sa includa mai multe ore de Logica si mai putine de Religie
pe 27 noiembrie 2011 13:08
Comentariu șters
Rose pe 28 noiembrie 2011 11:57
Am văzut filmul, mi-a plăcut mult şi cred că J.Depp a pus multă pasiune în realizarea acestuia, a fost un omagiu pentru prietenul său Hunter S. Thompson, pentru genul de ziarist creat de acesta, care se implica în tot ceea ce scrie, devenind protagonist.
Nu mă interesează criticile negative sau cât a făcut acest film la box-office. Desigur, nefiind comercial, s-ar putea să nu fie pe placul multora.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells