Totul despre Bullet to the Head

de Ştefan Dobroiu în 23 Aug 2012
Totul despre Bullet to the Head

O să-l vezi în The Expendables 2/Eroi de sacrificiu 2 de vinerea viitoare, dar nu te aştepta ca Sylvester Stallone să-şi pună arma în cui (sau să-şi concedieze cascadorul) imediat după. Zilele trecute a apărut trailerul la Bullet to the Head şi nu ai nevoie decât să citeşti titlul pentru a-ţi da seama cam care e spiritul acestui noi action marca Stallone. Iată mai jos despre ce e vorba şi cam la ce ne aşteptăm noi de la acest film aşteptat la începutul lui 2013 (momentan fără distribuitor în România).

Inspirat de o bandă desenată franţuzească, Du Plomb Dans La Tete, action-ul îl arată pe Stallone făcând ceea ce ştie mai bine, şi anume împuşcând în dreapta şi-n stânga. Premisa nu e cine ştie originală, dar până la urmă asta nu e foarte important, din moment ce tot exploziile şi cascadele fac banii în genul acesta de filme. Pe scurt, Stallone este Jimmy Bobo, un asasin plătit al cărui partener are parte de o moarte misterioasă. Ca să-l răzbune, Jimmy ajunge să facă echipă cu ofiţerul de poliţie Taylor Kwon, interpretat de Sung Kang. Cu Jason Momoa într-un posibil rol negativ, Bullet to the Head are deja întreaga cantitate de testosteron necesară pentru a ne atrage atenţia pe marele ecran.

O replică din film ("ne luptăm sau doar vrei să mă plictiseşti de moarte?") ne face să credem că nici scenariştii Walter Hill şi Alessandro Camon nu s-au prea străduit să găsească întorsături de frază noi pentru povestea lui Bobo. Oricum, alăturarea dintre stilurile extrem de diferite ale celori doi eroi, căci unul întâi împuşcă şi abia apoi pune întrebările, iar celălalt procedează invers, are suficient potenţial pentru conflict şi umor, mergând puţin în direcţia seriei Rush Hour.

Filmările au avut loc în New Orleans, iar premiera internaţională va avea loc în februarie 2013. Atunci o să-ţi facă plăcere să-i revezi şi pe Christian Slater, cu apariţii tot mai rare pe marile ecrane, dar şi pe Adewale Akinnuoye-Agbaje, actorul de culoare transformat într-o celebritate de serialul Oz şi pe cai tot mai mari în ultima vreme, după ce s-a aflat că va interpreta un rol negativ în Thor 2, reintitulat Thor: The Dark World.

Cum ţi se pare trailerul? Ce aşteptări ai de la film?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 23 august 2012 16:15
bijou...tare...
manea_adrian1982 pe 24 august 2012 18:40
pare a fi super
neotrin pe 23 august 2012 19:10
poate k mie in general imi plac "porcariile" dar chiar cred si imi doresc ca acest film va fi/sa fie bun :)
Costirik pe 23 august 2012 19:15
nu am inteles niciodata de ce insistati sa faceti intr una articole cu actori si filme de 2 lei
acum expendables 2 anul trecut nu trecea zi si era un articol twilight pe aici si sigur urmeaza zeci cand se apropie ultima parte...the dark knight rises cate a avut?

Costirik pe 23 august 2012 19:17
poate cand se apropie the hobbit sa fie la fel de multe...
marius93 pe 23 august 2012 19:56
Jimmy Bobo :)))
elLuKa pe 23 august 2012 21:45
Film pur de actiune in care intriga nu cred ca e cine stie ce, insa sper sa nu fie chiar desene animate cu oameni. :)
Eb00kie pe 24 august 2012 08:53
Nu-mi vine sa cred ca o sa faca un film dupa revista aia. In sfarsit! Cel putin la intriga e putin probabil sa fie probleme, desi am vazut ce poate pielea unui scenarist de film de actiune in ultima vreme... Ma mir ca au pus scena cu ostatica in trailer, in general chestiile astea vin pe la sfarsit si alcatuiesc singurul sau unul dintre singurele elemente surpriza ale filmului.

In ceea ce priveste castingul, original, unul dintre tipi era blond si celalalt aproape negru, insa cui ii mai pasa? O avem pe Sarah Shahi din "Aproape Legal" la mare departare de tara comediei usoare, Stallone si Momoa, care sunt cunoscuti pentru astfel de roluri, dar care in ultima vreme s-au expus unei publicitati negative datorita calitatii filmelor (Eroi de sacrificiu, Conan 3D) si Sung Kang, o variabila necunoscuta pentru mine, insa care pare sa poarte tot greul "conversatiei inteligente" in film.

clontopel pe 24 august 2012 09:00
super tare filmul
shadythebest2010 pe 25 august 2012 13:50
tareeeeeee!!!!!
alex_il_fenomeno pe 4 septembrie 2012 12:51
se vede ca Sylvester nu si-a iesit din forma .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells