Tommy Lee Jones si-a concediat propria fiica

26 Mar 2006
Tommy Lee Jones si-a concediat propria fiica
Tommy Lee Jones, starul filmelor de actiune Natural Born Killers / Nascuti asasini si The Fugitive / Evadatul si invitatul emisiunii Lumea Pro Cinema de astazi, de la ora 15.00, se dovedeste a fi un dur si in viata de toate zilele. Actorul american s-a implicat atat de mult in ultimul sau proiect, The Three Burials of Melquiades Estrada, unde interpreteaza rolul principal, dar este si regizor, incat si-a concediat fara ezitare propria fiica!
Tommy Lee Jones a explicat tuturor ca gestul lui este cat se poate de justificat: ”Am batut la usa la ora cinci dimineata si am primit un raspuns tipic ei: "Pleaca de-aici!" "Nu, draguto", i-am raspuns. "E o situatie putin diferita. Nu putem intarzia. Facem un film." Cum replica ei s-a repetat, m-am suit in masina si am plecat spre platourile de filmare, unde totul era pregatit pentru scena in care aparea Victoria. Cand membrii echipei au intrebat nedumeriti unde este fiica mea, le-am explicat imediat: "uitati de ea. Tocmai a fost concediata."”
Desi speriati de intransigenta lui Tommy Lee Jones, cativa asistenti de productie mai inspirati au reusit sa salveze situatia si totodata slujba adolescentei adormite. ”Fara sa stiu”, povesteste Jones, ”acestia s-au dus la Victoria si au convins-o sa-si depaseasca repulsia fata de trezitul de dimineata. Si pentru ca au reusit sa o pregateasca repede pentru filmare, i-am mai oferit o sansa.
Concluzia echipei de filmare a fost una evidenta: cu Tommy Lee Jones nu-i de glumit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells