Jennifer Aniston in topul ghinionistilor in dragoste

26 Mar 2006
Jennifer Aniston in topul ghinionistilor in dragoste
Jennifer Aniston, protagonista serialului Friends / Prietenii tai (sezonul 10 fiind difuzat de Pro Cinema in fiecare marti, de la ora 21.00), a reusit o performanta pentru care nu o invidiaza nimeni. Conform unui sondaj realizat in Marea Britanie, Aniston a ajuns, fara a se stradui, pe prima pozitie a topului vedetelor fara noroc in dragoste. Ea l-a detronat pe Robbie Williams, care ocupa acum pozitia a doua in putin ravnitul clasament. Nicole Kidman, Renee Zellweger si Julia Roberts ingroasa si ele randurile starurilor seduse si abandonate. 
Acest top nu a facut decat sa o irite si mai mult pe Jennifer Aniston, care abia declarase ca s-a saturat atat de compasiunea publicului, cat si de apartenenta la un bolnavicios triunghi amoros. Insa dupa ce actrita americana a alimentat ea insasi gura lumii recunoscand ca nu poate suporta sa vada fotografii in care Brad Pitt este fericit alaturi de Angelina Jolie, situatia a scapat de sub control.
Jennifer Aniston, saraca fata frumoasa, a devenit victima preferata a oamenilor din toate colturile lumii. iar daca bravura atragatoarei actrite este doar un alt rol pe care-l interpreteaza cu convingere, acesta este un lucru nelamurit inca. Oricare ar fi adevarul insa Jennifer Aniston mai are ceva in comun cu fostul ei sot: pe faimosul impresar Kevin Huvane, care a scapat nevatamat de partajul prin care a trecut faimosul cuplu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells