Locked Down

(2021)

În izolare

Poster Locked Down Postere Locked Down

Sinopsis Locked Down

Mai mult
Locked Down

Linda (Anne Hathaway) și Paxton (Chiwetel Ejiofor), recent despărțiți, se află la o răspântie tulburătoare atunci când carantina obligatorie din Londra, impusă de pandemia Covid, îi obligă să stea împreună sub același acoperiș. În timp ce noile responsabilități ale Lindei, directoare de marketing, o fac să fie dezamăgită de lumea corporatistă, Paxton, un artist cu un trecut infracțional, este disponibilizat. Prin poezie și cantități generoase de vin, eforturile lor de a locui în pace îi ajută să se…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

Storyteller Productions

Distribuitorul international

Warner Bros.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 06 Februarie 2021 20:18
Un cuplu in pragul despartirii este nevoit sa locuiasca impreuna din cauza carantinei si ajung sa conceapa un plan care sa-i imbogateasca. Pare o piesa de teatru cu doua personaje si doar citeva alte scurte aparitii ale celorlalti. Inceput lent, multe dialoguri lungi, abia spre final putina actiune.
2 0
Dragos.87 pe 10 Februarie 2021 00:33
Slabut
Filmul reflecta realitatea de care ne lovim:carantina,pandemie..Are un ritm lent,actiunea se desfasoara in mare parte in spatii inchise..Coloana sonora este foarte slaba,actiunea nici nu starneste curiozitatea privitorului,majoritatea sunt dialoguri banale,spre final creste usor ritmul dar nu e ceva semnificativ iar acel furt de diamant e superficial,nu atinge esenta acestui fapt..Chimia dintre cei doi actori talentati e foarte buna dar pacat ca sa abordat filmul asa,putea sa fie ceva mai romantic dar si mai spontana actiunea sa iti starneasca un interes..
1 0
vladimir-ro pe 16 Aprilie 2021 17:53
Deci, Anne Hathaway este o mare, mare actrita. Uluitoare femeie. Revedeți monologul în fata lui Paxton când ii explica acestuia cum și ce, ca nici nu mai știu în iureșul ala de cuvinte la ce exact se referea, dar, este o interpreta uluitoare. Fantastica.
1 1
Sorin87 pe 12 Ianuarie 2023 15:51
Am asteptat mai multa actiune sau suspans de la film dar prea putin s-a livrat
0 0
gbanescu pe 04 Octombrie 2021 18:43
Ca teatru TV, excelent. Ca film, asa-si-asa.
Chiwetel Ejiofor, un actor consistent si cu un palmares notabil, face un rol bun in acest film. Dar, surprinzator, este eclipsat de prestatia excelenta a actritei Anne Hathaway. Daca n-ar fi inca in „floarea varstei”, as spune ca e rolul vietii ei.
Sunt cateva sarje de replici intre cei doi care te tin cu rasuflarea taiata. E ca o piesa de teatru excelent jucata.
Din pacate, cand firul narativ iese din corsetul apartamentului in care cei doi sunt constransi sa vietuiasca (temporar), filmul cade brusc intr-o banalitate al carei punct terminus este penibila scena finala cu furtul diamantului (cu toate acele potriveli si „suspansuri” ieftine).
E ca si cum scenele interioare (cu acele monologuri si dialoguri destepte) sunt ale unui tandem scenarist-regizor, iar scenele exterioare ale altei perechi scenarist-regizor. Un suiș si un coborâș in consistenta acestui… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Locked Down

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Locked Down
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells