The Rock si Ryan Reynolds - politisti

23 Oct 2005
The Rock si Ryan Reynolds - politisti

Proiectul de film al celor doi prieteni, The Rock (foto) si Ryan Reynolds si-a schimbat numele si casa de productie. Titlul a fost schimbat din  Ride Along in Blowback, si este descris ca un Lethal Weapon / Arma mortala modern. The Rock si Reynolds vor juca in rolurile a doi politisti buni prieteni din San Francisco. Proiectul lor a fost achizitionat de Touchstone Pictures.

Scenariul va fi scris de Sheldon Turner (The Longest Yard / Echipa Sfarma-Tot), si va fi produs de Andrew Panay, de la Tapestry Films, de Peter Abrams si Robert Levy, care au in spate succesul de la Wedding Crashers / Spargatorii de nunti. 

Turner a declarat ca el, Panay, Reynolds si altii se intalnesc duminicile in Santa Monica, de luni de zile, pentru a lucra la poveste. Intr-una din aceste intalniri grupul s-a intalnit la restaurantul Ivy at the Shore pentru a pregati prezentarea proiectului si s-au intalnit cu producatoarea executiva Kristin Burr, de la Walt Disney Co. Burr a ascultat despre ce e vorba, si a contactat-o pe Nina Jacobson, de la Buena Vista Motion Pictures Group ca sa preia proiectul.

Acum am senzatia ca ar trebui sa-mi tin toate intalnirile la restaurantul Ivy" spune Turner. "E mult mai bine sa te intalnesti acolo decat intr-un studio."

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells