Spock, misiune în afara navei pe platourile de filmare ale Star Trek 2

de Cristina Grigore în 19 Apr 2012
Spock, misiune în afara navei pe platourile de filmare ale Star Trek 2

Filmările la continuarea lui Star Trek, franciză ce stă sub indicaţiile regizorale ale lui J.J. Abrams, a început filmările în februarie şi, în ciuda faptului că a dorit să nu dezvăluie nimic despre acţiunea peliculei, momentan neintitulată, o serie de fotografii de pe platoul de filmare au fost publicate online.

La acea vreme, imaginile în care apăreau Zachary Quinto (în rolul lui Spock) şi Zoe Saldana (Uhura) în secvenţe diferite de luptă împotriva lui Benedict Cumberbatch, antagonistul filmului, au stârnit o serie de speculaţii în legătură legate de costumaţia actorilor şi de rezultatul luptei. De această dată, fotografiile lansate online prin intermediul RexFeatures.com poate nu vor stârni în acelaşi mod curiozitatea fanilor, însă vor atrage atenţia asupra costumului purtat de Spock şi asupra misiunii sale în afara navei spaţiale.

Star Trek 2 va avea lansarea în 2013, iar din distribuţie mai fac parte Chris Pine (James T. Kirk), Simon Pegg (Scotty), Alice Eve şi Karl Urban.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nsag pe 19 aprilie 2012 10:47
Nu am fost niciodata fan al seriei star trek si nu am vazut absolut nici un episod dar sa speram ca va fi un film bun avad in vedere ca majoritatea filmelor vechi readuse din noi pe ecran nu sunt cum ar trebui sa fie .
zeno.marin pe 19 aprilie 2012 17:26
Reclama: tund ieftin, cu breton vulcanian stil "Spok". Adica tund "cu oala"...
Groaznic Spok asta "nou", total nereusit. Degeaba, pot sa se dea cu tartitza de pamant, ca nu au cum sa reinvie gloria seriei originale in care la acea vreme Leonard Nimoy stralucea in locul lui Spok...
Yaaaawn!

zeno.marin pe 19 aprilie 2012 17:29
Cumva cumva asta imi aminteste de "Baby Star Trek", unfel de Baby-Spock, la fel de amuzant si de fascinant ca Baby Looney Tunes...
alex_il_fenomeno pe 11 mai 2012 13:56
as minti daca as spune ca nu este tentant .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells