Robert De Niro şi Michael Douglas, într-o versiune a lui Hangover

de Cristina Grigore în 19 Apr 2012
Robert De Niro şi Michael Douglas, într-o versiune a lui Hangover

Michael Douglas a fost distribuit ieri în Last Vegas, o comedie imaginată de scenaristul lui Crazy, Stupid, Love, Dan Fogelman, în care veteranului actor i se vor alătura, cel mai probabil şi alţi actori celebri de vârsta a doua. Printre aceştia se află şi Robert De Niro, care se află acum în negocieri pentru apariţia în film, scrie Vulture.

Filmul este o comedie despre „un cvartet de pensionari trăsniți invitaţi să participe la petrecerea burlacilor din Vegas, unde afemeiatul lor prieten (Douglas) se însoară în sfârşit cu o femeie ce are pe jumătate vârsta lui”. Descrierea filmului, numit de siturile de profil „un fel de Hangover cu bătrâni”, îi numeşte pe De Niro şi Douglas ca fiind îndrăgostiţi de o aceeaşi femeie, însă nu specifică dacă femeia în cauză este o mai veche cunoştinţă a lor sau chiar tânăra cu care Douglas urmează să se căsătorească.

După semnarea contractului cu De Niro, producătorii intenţionează să îl aducă la bordul producţiei şi pe Christopher Walken. De regia filmului se va ocupa lui Jon Turteltaub (National Treasure).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 19 aprilie 2012 09:53
Cred ca va fi grozav!
catasmile17 pe 19 aprilie 2012 13:28
suna interesant.
JohnnyAddams pe 19 aprilie 2012 17:40
Fogelman e un scenarist bun, a scris comedii destul de bune pana acum. Se vorbea foarte mult despre revenirea lui Jack Nicholson in "Last Vegas", asta acum un an, se pare ca a fost doar un zvon.
Crist11 pe 19 aprilie 2012 22:00
Hai ca m-au dat pe spate :)
alex_il_fenomeno pe 11 mai 2012 13:44
sunt actori mari , dar asta nu este neaparat cheia succesului .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells