Soc: S-a tras in Dan Nutu! Nu in vreun film, ci pe autostrada Bucuresti-Pitesti

de Gloria Sauciuc în 9 Sep 2008
Soc: S-a tras in Dan Nutu! Nu in vreun film, ci pe autostrada Bucuresti-Pitesti

Fostul actor Dan Nutu, pe care il stiti din "Duminica la ora sase" (regia Lucian Pintilie), "Diminetile unui baiat cuminte" (r: Andrei Blaier) ori "Meandre" (r: Mircea Saucan) a fost impuscat in cursul zilei de ieri, in jurul orei 15, pe autostrada Pitesti-Bucuresti. Dan Nutu, in varsta de 64, se intorcea din judetul Sibiu, unde a fost prezent timp de o luna, cu ocazia workshopului Aristoteles, pe care il organizeaza in Romania, de trei ani, impreuna cu selectionerul sectiunii "Semaine de la critique" la Cannes - Cristina Hoffman. Dan Nutu transporta o parte din logistica necesara montarii documentarelor care s-au realizat in cadrul workshopului.

Plecat in America de la varsta de 37 de ani, in plina glorie, actorul a revenit periodic in Romania in ultimii trei ani, cate o luna pe an, pentru a se ocupa de workshopul realizat in colabrare cu ARTE. "Veneam de la Sibiu cu masina incarcata si nu am dat prioritate, pret de cateva secunde, unui BMW X5. Au tras in mine; glontele era orb, dar cand ai 120 km la ora nu stii daca a trecut de caroserie sau nu. Face 'buf' ca un glonte obisnuit. Putea fi accident cu 17 masini. Vroia sa fie primul pe autostrada, tot incerca sa ma depasesca, dupa care a vrut sa se joace cu mine, mergea cu viteza mai mica. M-a uimit ca in spate, in masina,  erau o femeie si un copil" spune Dan Nutu, pentru Cinemagia.

Soferul, Sorin Mitu, a primit doar o amenda de 1500 RON si confiscarea armei. "In America ar fi luat intre 5 si 10 ani de inchisoare" remarca fostul actor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells