Prince Avalanche

(2013)

Prințul Texasului

Poster Prince Avalanche Postere Prince Avalanche

Sinopsis Prince Avalanche

Mai mult
Prince Avalanche trl 2

Un cuplu ciudat - Alvin (Paul Rudd), meditativ și serios, și iubitul surorii lui, Lance (Emile Hirsch), un zărghit nesigur - părăsesc orașul pentru a petrece vara în singurătate, retrasând benzile de marcaj pe șoseaua unui ținut devastat de un incendiu de pădure. Pe măsură ce cei doi își încep călătoria prin acest peisaj sălbatic, povestind și luându-se la trântă, se conturează o analiză hazlie, dar și emoționantă, a unei prietenii neverosimile, care dezvăluie moduri…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Un premiu şi o nominalizare Berlin
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Prince of Texas

Produs de

Muskat Filmed Properties

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Magnolia Pictures

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Țara

SUA

Taguri

Box office Prince Avalanche

Weekend premieră (17.02.2014)
  • Loc 26
  • Spectatori 744
  • Încasări (RON) 2.688,19
Total
  • Spectatori 1.461
  • Încasări (RON) 7.784,42
  • Încasări (USD) 2.380,94

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
wildinthecountry pe 22 Februarie 2014 12:05
x
O dramedie interesanta, minimalista, introspectiva, meditativa, in care nu se intampla mare lucru la capitolul actiune deoarece filmul este un studiu de personaje.
Dupa incercari nereusite in comedii mainstream regizorul filmului revine la filmele indie ,independente, de calitate, care l-au consacrat.
Per total mi-a placut filmul,desi clar nu poate fi gustat de oricine.
Un singur lucru am sa-i reprosez regizorului:faptul ca a realizat un remake dupa un film islandez mai putin cunoscut. Ma asteptam la mai multa originalitate,o calitate rar intalnita la regizorii din ziua de azi.In schimb filmul pluseaza la capitolele cinematografie (scena cu omida este superba),peisaje ,replici interesante,dialog minimalist si nu in ultimul rand performante actoricesti.
Este greu sa faci un film in care ai doar 2 actori,actiune aproape zero si sa ii oferi privitorului o… citeşte

2 1
klute pe 07 Septembrie 2014 17:39
Înde ei
Cu o acțiune plasată într-un spațiu ceva mai problematic decît am fi tentați să credem (păduri texane devastate de un incendiu mitic, declanșat în 1987 e.n.), Prince Avalanche, în pofida unor elemente stranii și a unei atmosfere bizare, la granița dintre halucinație și suprarealism ghiduș, nu spune, pînă la urmă, decît binecunoscuta poveste despre reconciliere cu viața și regăsire/reinventare de sine, care n-ar sări pentru nimic în lume pîrleazul psihanalizei și care poate fi găsită în mai toate, dacă nu chiar în toate filmele americane. Însă, ce-i drept, o face într-o manieră ludică, plină de prospețime, și reușind să evite vreo 3-4 ticuri ale producțiilor hollywoodiene, precum și vreo 2-3 apucături ale celor independente.

Protagoniștii sînt Alvin și Lance, două firi opuse (unul nevrotic și solitar, celălalt - expansiv și… citeşte

2 3
cosmin742000 pe 16 Noiembrie 2013 00:40
Perfect cretin sinopsisul de pe cinemagia .................................
2 8
Jazz-Stalker pe 29 Ianuarie 2014 06:23
asta-i remake dupa un film islandez: Á annan veg (2011).
un film cam ciudat, clar nu e pentru oricine.

1 2
Vegetarian pe 04 Iunie 2013 11:18
Un film care merita vazut de cei care sunt tentati sa faca reclamatii la Agentiile judetene pt ocuparea fortei de munca , pt ca un angajator a angajat muncitori straini desi erau muncitori locali dispusi sa lucreze in functia oferita . Pt angajatorii care angajeaza doar muncitori tineri . Un film si pt sindicalisti , politicieni care voteaza legile referitoare la muncitorii straini .
. . .Tinerii sunt in stare de multe dar mai trebe si un baston batran langa ei , permanent , nu doar cateva minute odata pe saptamana . Altfel se intampla ca in filmu asta . Tinerii pornesc tare dar se opresc brusc . Batranii sunt mai constanti , calmand spiritele nebunatice , pornindule in momentele grele , diminiata etc . Tanar langa tanara ca paiele langa foc . In filmu asta si tanar langa tanar sunt ca paiele langa foc . Munca in padure nu este pt oricine . Nu prea e profitabila angajarea la… citeşte

1 10
Salata_de_Vinete_cu_Ardei_Copt pe 6 iunie 2013 13:24
" Ce faci pentru tine, dispare odata cu tine . Ce faci pentru altii , ramâne pentru eternitate ." Albert Einstein .
Ghemot pe 16 Noiembrie 2014 19:04
Este un film destul de bun, dar nu poate fi comparat cu filmele de top!
0 1
xerses pe 27 August 2014 08:27
Chiar daca scenariul nu exceleaza in a fi unul interesant, mi-a placut sa urmaresc povestea celor doi tineri muncitori, mai ales pentru dinamica relatiei dintre ei.
0 1
Postmodern pe 20 Martie 2014 17:37
Prince Avalanche – bromance neconventional | Postmodern
[...] Prince Avalancheeste agreabil de urmărit și, un alt mare plus, nu are pretenții de film revelator - neavând neapărat un sens care să ne fie transmis. [...] citeşte
0 1
Rippa pe 23 Februarie 2014 16:37
.Tinerii sunt in stare de multe dar mai trebe si un baston batran langa ei , permanent , nu doar cateva minute odata pe saptamana . Altfel se intampla ca in filmu asta . Tinerii pornesc tare dar se opresc brusc . Batranii sunt mai constanti , calmand spiritele nebunatice , pornindule in momentele grele , diminiata etc . Tanar langa tanara ca paiele langa foc . In filmu asta si tanar langa tanar sunt ca paiele langa foc . Munca in padure nu este pt oricine .
0 4
wildinthecountry pe 24 februarie 2014 04:35
Cel mai cretin review pe care l- am citit in viata mea
Rippa pe 24 februarie 2014 19:12
daca te uiti la comentarii putin mai sus si anume la " Vegetarian"..o sa vezi ca ce am comentat eu..e copy paste de la el...pt pct inteligentule...ca nu cred eu ca u stai sa comm..la fiecare film...doar asa de dragul ca ti a placut tie filmu' respectiv......si plus de asta ma cunosti cumva ...ca sa mi reprosezi..ca nu stiu limba romana....asa ca te rog...eu nu te am jicnit pe tn...nush dc esti asa recalcitrant...pan la urma...aici ne exprimam opinia in leg. cu filmele pe care le am vazut...nu ca sa jicnim pe altii....nu stiu dc m ai inteles

Spune-ţi părerea despre Prince Avalanche

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells