Life

(2017)

Viață, primele semne

Poster Life Postere Life

Sinopsis Life

Mai mult
Life trl 2

Life/Viaţa - primele semne este un terifiant thriller ştiinţifico-fantastic în care o echipă de oameni de ştiinţă aflaţi la bordul unei staţii orbitale internaţionale trec brusc de la interesul pentru descoperirile ştiinţifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o formă de viaţă care se dezvoltă rapid şi care a cauzat extincţia vieţii pe planeta Marte, iar acum ameninţă atât echipa cât şi însăşi viaţa pe Pământ.

Life porneşte de la o reuşită ştiinţifică extraordinară: o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Gyvybe

Produs de

Columbia Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Columbia Pictures

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Life

Box office Life

Weekend premieră (20.03.2017)
  • Loc 2
  • Spectatori 24.892
  • Încasări (RON) 502.602,00
Total
  • Spectatori 60.564
  • Încasări (RON) 1.172.932,00
  • Încasări (USD) 277.088,61

Părerea criticului

StefanDo pe 21 Martie 2017 12:26
Uneori filmele şi serialele se grăbesc să-şi dezvăluie aşii din mânecă încă din trailere. Alteori, echipa de promovare îşi induce publicul în eroare filmând pentru trailere secvenţe care nu se regăsesc şi în lungmetrajul lansat pe ecrane. Evident, a doua metodă este mult mai inteligentă şi incitantă pentru spectatori, căci, în loc să intre în sala de cinema ştiind mai tot ce se va petrece în următoarele două ore, aceştia rămân surprinşi de evoluţia poveştii. Iată şi cazul lui Life/Viaţă, primele semne, un eficient horror SF cu o distribuţie mai mult decât atractivă.

Evident, prima comparaţie care vine în minte este Alien şi această referinţă nici nu dispare pe parcursul filmului. A doua comparaţie la fel de facilă este Gravity. Acţiunea are loc în viitorul apropiat, când pe Staţia Spaţială Internaţională se află… citeşte

18 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
FunnyX pe 28 Martie 2017 22:52
Nu te pune cu Calvin!
Un film care nu trebuie ratat de catre cei care indragesc SF-ul. Suspans de la un capat la celalalt si un final bine gandit. Morala filmului ar fi ca nu trebuie sa te bagi in ceva ce nu poti intelege si nu poti controla.
18 9
datcu_octavian1 pe 25 Martie 2017 23:00
Cuvântul magic : clișeu
Film plin de toate clișeele holiwoodiene la care cineva se poate gândi când vine vorba de viață extraterestră. Îmi este atât de silă de el (abia am venit de la film) că îmi e și silă să îmi mai aduc aminte. Scriu cuvintele astea ca avertisment pentru cei care vor să se ducă la el.
16 43
mihaita_mihai pe 22 aprilie 2017 03:32
Cliseu este putin spus, a fost un gunoi .
Giulia29 pe 4 noiembrie 2021 04:08
daca ma luam dupa toti prostii...ce film pierdeam.
dragosalexandru123 pe 25 Martie 2017 22:41
Recomand!
L-am vazut in aceasta seara si trebuie sa recunosc ca a fost poate cel mai bun film din ultimul timp... te tine in suspans pana in ultima clipa, foarte bine realizat, iar Ryan Reynolds nu dezamageste... finalul e genial!!!
Ca minus: destul de putin promovat - cu o reclama mai agresiva ar fi avut incasari mult mai mari :(

15 11
domnulazarescu pe 29 Martie 2017 17:01
Bun, dar lipsit de originalitate
Sunt multe lucruri de apreciat la Life. Are cateva scene pline suspans, este filmat frumos, prezintă efecte vizuale excelente și aduce un final ambițios.
Cu toate acestea, cam toate momentele interesante din el sunt inspirate din alte filme: Alien, Sunshine, Gravity, etc.
Dacă nu te deranjează asta, atunci sigur îți va plăcea mult.

13 6
kukubau53 pe 23 mai 2021 16:04
SF - DA ! horror ?...... NU !!! A se viziona Interstellar !...... E un exemplu de SF superb !
budulacean_ioan pe 20 Martie 2017 10:57
Te tine in suspans si este bine realizat. Se putea mai multa actiune.
13 11
Manusa pe 25 Martie 2017 19:16
Un film bun, chiar daca actiunea se desfasoara doar pe statia spatiala, este destula actiune si suspans, care te face sa te uiti la film cu interes. Mie unul mi-a placut si zic ca merita vazut, are actori foarte buni, actiune si poveste deasemenea. Finalul este surprinzator zic eu.
12 10
xerses pe 10 Aprilie 2017 16:38
Ce perspectiva sumbra a oferit finalul acestui film!
11 2
uzerneim_1 pe 30 Martie 2017 22:07
Un film aproape mediocru...jocul actorilor foarte putin lasat liber de mana regizorului. Recomand numai sa mergeti la cinema numai in cazul in care nu aveti internet acasa si nu puteti descarca de pe filelist varianta piratata... un film la care am atipit in sala de cinema dar la care am avut timp sa ma trezesc si sa prind finalul cqre intr-adevar e singura chestie pozitiva...
11 11
makomomo pe 17 Iunie 2017 01:21
Cal...viiiiiiiin!
Dezamagit de final.De fapt e ok finalul daca se va face o continuare.Totusi, cred ca mai bine se termina pozitiv, il macelareau pe Criciăr si ramaneau toti in viata.Saaaaaau si mai interesant, creatura devenea prieten cu ei, beau impreuna o bere-n spatiu, faceau atletism, jucau o bila ceva...VIATă, fratică!

Revin...e un film SF si eu sunt fan filme SF.Filmul e bunicel, multe faze seamana cu Gravity, efecte foarte fffff bune, peisaje din spatiu cool.Alienul este si el cool mai ales cand ii creste si capul-la corp (hehe).Actorii joaca f bine cu mentiunea ca Ryan R. nu trebuia sa dispara asa repede,pacat.
As fi vrut ca alienul sa nu fie asa violent...prea violent.Era interesant sa poata sa comunice, macar prin gesturi, sa existe niste conversatii mai ample, sa evolueze ceva mai mult in sensul mai bun.Totusi, filmul e captivant si te tine in suspans insa itit dai seama… citeşte

10 5
missaiwi pe 28 iunie 2017 17:00
Filmul ca filmul, dar...tie iti dau 10 pentru felul in care ai comentat. Ai fost pastila de ras ( in sens bun), de dupa...si ti-am dat un like.
mihnea_corneliu_constantinescu pe 31 Martie 2017 09:37
Pasionat de astfel de filme
Mie mereu mi-au placut filmele de acest gen si povestea filmului mi s-a parut interesanta. De asemenea, la lucruri pozitive trec efectele, "creativitatea" creaturii si finalul neasteptat, care - sper eu - poate naste o continuare (si nu ca aceea in care un alien mutat cu un predator pica intr-o padure si distruge un oras inainte il rada cu nucleara!!). La puncte negative/nerealiste, trec urmatoarele:
- chiar nu era nevoie ca adunatura aia de celule initiala sa "ridice un deget", pentru ca ala era momentul in care cineva de acolo sa zica "that's it, let's waste this thing".
- prostia si lipsa de profesionalism ale echipajului: savantul biolog-olog care zici ca e psihotic/deprimat de-a dreptul, omul-de-serviciu-trigger-happy-flamer care moare primul si care are reactii complet pasionale intr-o situatie care se cerea exact opusul de la el, si veteranul navei care zici ca si el… citeşte

8 5
lolozilla pe 2 iulie 2017 23:57
Vrei cam multe de la o nevertebrata. Si asa mi s-a parut cam prea destept. Iar oamenii cum ai vrea sa fie in momente de panica? Totusi nu erau soldati plecati la razboi. Erau cercetatori si ingineri, care au petrecut luni intregi impreuna non-stop. Oameni care pana nu demult se puteau panica doar la venirea examenului sau la o tamponare cu masina. Cine si-ar fi inchipuit ca o mogaldice moale si transparenta va reactiona atat de puternic si (!) atat de brusc? Cine si-ar fi inchipuit ca dintr-un centimetru de nisip, de pe o planeta cunoscuta ca moarta, va aparea o caracatita ucigasa pe care n-o poti omori nici cu o bomba? E usor de vorbit din fata ecranului, si stiind ca te uiti la o fictiune care urmeaza sa fie horror. Mie mi-e greu sa cred ca cineva chiar si-ar sacrifica viata ca sa nu ajunga aia pe Pamant. As fi preferat sa ajung pe Pamant si sa stiu ca se va ocupa cine trebuie de ea, cu toate armele din dotare, decat sa mor in chinuri pe sus.
raluca_september pe 10 Aprilie 2017 22:29
Forte slab!
Dupa un inceput ce parea promitator au sfarsit intr-un soi de Alien cu buget redus. O dezmagire totala.
7 13
calvin.alex37 pe 06 Aprilie 2017 16:25
De cand il astept!!
Salut, un film mult asteptat si aparut de mult in cinematografele din toata tara. Unii zic ca e mediocru altii spun ca e un film bun dar ii lipseste ceva actiune. Na bine, eu tot am de gand sa il vad. V-as ruga sa imi recomandati si mie un site unde pot sa il vad online. Va multumesc frumos.
6 3
gina22 pe 6 aprilie 2017 20:40
Salut, eu urmaresc filme de ceva timp pe https://f-hd.net/ si sunt foarte multumit deoarece are multe filme si site-ul nu este atat de plin de reclame ca altele. Vizionare placuta!
alex_pjx pe 15 Iunie 2017 23:17
dezamagire
filmul se chinuie sa explice cum de erau sa se inece astronautii NASA de pe statia spatiala. aia din spatiu unde nu exista apa decat in costumele lor. Noi chiar am ajuns pe Luna?? Stam pe orbita Pamantului si facem experimente de rahat. Sa fim seriosi filmul cred ca este finantat de NASA. pentru pasionatii de SF printre care ma numar si eu filmul este o panarama. SF-ul poti sa il duci la alt nivel la alte gandiri alte variante. Interstelar a fost un SUPER film foarte frumos si Prometeus OK Dar asta este ca o scuza pentru ce vedem noi pe statia spatiala de la NASA doar ca vrea sa fie o lamurire mai buna despre ce se intampla acolo. in spatiu exact asa ca in filmul respectiv cred ca ajung niste doctori biologi, niste doctori nu mai stiu de care , profesori de nu stiu ce stiinte . si niste soareci . BAI FRATILOR cand cineva ajunge in spatiu si lipsete graviatatia se pot face o multime de… citeşte
6 7
enky pe 16 Iunie 2017 22:18
aduce putin cu Alien
Departe de a fi original filmul. Totusi executia a fost buna, a fost antrenant, realist si cu un final spectaculos. Nu acelasi lucru pot spune despre ultimul Alien spre exemplu, care in afara de efecte speciale, a fost predictibil si cam plictisitor.
5 4
hanci.la pe 10 Iunie 2017 07:53
Într-un cadru restrîns dar suficient pentru a fi bun.
5 5

Spune-ţi părerea despre Life

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Life
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells