Săptămâna 25-31 decembrie 2009

de Ştefan Dobroiu în 24 Dec 2009
Săptămâna 25-31 decembrie 2009

Vine sfârşitul anului (şi deci vă urăm Crăciun fericit şi un 2010 cât mai bun!), prin urmare sălile de cinema s-ar putea să se cam golească, aşa că avem o singură premieră vinerea aceasta. Din fericire, Alvin şi veveriţele 2 este un film pentru întreaga familie, aşa că nu trebuie să găsiţi o bonă pentru a da fugă până la cinema!

Chiar dacă Avatar-ul lui James Cameron îşi continuă periplul cu succes prin cinematografele României, poţi arunca o privire şi spre noile aventuri ale lui Alvin şi-ale prietenilor săi, Simon şi Theodore. După ce au făcut prăpăd  şi au devenit vedete internaţionale în primul film, cei trei au parte de şi mai multe provocări acum, când trebuie să se ducă la şcoală şi le cunosc pe... The Chipettes (foto)! În rolurile celor trei simpatice veveriţe o să le auzi pe Christina Applegate, Amy Poehler şi Anna Faris.

Aventuri la şcoală şi o bătălie muzicală cu frumoasele The Chipettes sunt printre cele mai interesante părţi ale acestei continuări care se lansează chiar în ziua de Crăciun. Dacă îţi place cum cântă şi dansează veveriţele, Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel are toate şansele să te binedisipună, nu de alta, dar acum ai de-a face cu ŞASE vedete!

Crăciun fericit!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Adryanna pe 25 decembrie 2009 18:08
abia astep sa vad filmul , trailerul sooper
mihaiavatar89 pe 25 decembrie 2009 20:30
super misto chiar te binedispune acest film sunt de belea baietii
cornelus98 pe 28 decembrie 2009 10:09
super tare...................................................
Rosanita pe 28 decembrie 2009 12:53
Cat de norocosi sunt copiii din ziua de azi! Au parte de atatea minunatii animate, care sunt de-a dreptul incantatoare!
Acum 30 de ani, daca vedeam 5 min din "Mihaela", era raiul pe pamant!

Geanina pe 4 ianuarie 2010 23:01
Cand va aparea si subs la acest film sau de unde as putea face rost de ea....?Imi place la nebunie filmul ...dar nu pot sa ma uit fara subtitrare...asa ca va rog.....ocupati-va careva si de partea asta....:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells