Jennifer Hudson neagă informaţiile conform cărora ar fi însărcinată

de Răzvan Boboc în 25 Dec 2009
Jennifer Hudson neagă informaţiile conform cărora ar fi însărcinată

Purtătorul de cuvânt al lui Jennifer Hudson a declarat că informaţiile conform cărora vedeta ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil sunt false, scrie Femalefirst.co.uk.

Presa internaţională a scris zilele trecut că Hudson, care a luat un Oscar pentru rolul din Dreamgirls, ar fi însărcinată la numai patru luni după ce a adus pe lume primul său copil, David Jr.

Purtătoarea de cuvânt Lisa Kasteler susţine însă că Hudson se pregăteşte doar pentru un an foarte greu şi plin pe plan profesional.

"Contrar informaţiilor false apărute în presă, Jennifer Hidson nu este însărcinată. Jennifer va pleca în luna aprilie în Africa de Sud unde va filma Winnie, în care actriţa va juca rolul Winnie Mandela", a spus Kasteler.

Winnie va fi regizat de Darrell Roodt, cunoscut cineast sud-african care a realizat pelicula Yesterday, nominalizată la Oscar la categoria cel mai bun film străin, în 2006.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nytro3 pe 27 decembrie 2009 11:25
Razvane, un articol bine scris (aici ma refer la greselile de scriere) face mai mult decat o stire intoarsa pe toate fetele de niste tabloide care se joaca de-a uite sarcina, nu e sarcina. Tot la capitolul 'articol bine scris' : link direct pentru sursa (ex.: http://www.femalefirst.co.uk/music/musicnews/Jennifer+Hudson-74920.html) si o parere personala care sa merite osteneala de a comenta o barfa, pentru ca asta e pana la urma.
A se nota: parere care se vrea a fi un sfat si nu neaparat o critica adusa autorului. Contribuim si noi la calitatea articolelor, nu?! Iar un 'later edit' nu e o rusine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells