Săptămâna 1-7 mai

de Gloria Sauciuc în 1 Mai 2009
Gambin

Everybody Wants to Be Italian (cu excepția Monicăi Bellucci, revenim cu explicația) este comedia care deschide săptămâna 1-7 mai la cinema. Regizorul filmului a mai făcut o singură producție la viața lui, și aceea un horror - Unrest (2006).
Din distribuția de atunci îl aduce ca protagonist în Everybody Wants to Be Italian pe Jay Jablonski, aici un tânăr în căutarea dragostei, care ajunge să își inventeze linia genealogică - afirmând că este italian - când cunoaște o italiancă frumoasă, ce-i căzuse cu tronc. Dar se pare că nici fata nu are această origine și de aici se nasc tot felul de situații hilare, până când totul devine extrem de complicat, tocmai pentru că mai e vorba și de alți pretendenți.
Vă eram datori cu o explicație, acum detaliem: Monica Bellucci e contrariată de toți cei care afirmă că e grozav să fii italian. Actrița spune că numai văzând Gomorra (film cu premiera la noi săptămâna următoare, pe 8 mai) se poate întelege ce înseamnă, cu adevărat Italia: un loc în care te simți în pericol, în care Guvernul nu poate eradica rețelele mafiote.

Coraline 3D ne readuce buna dispoziție pentru că este o animație foarte creativă și foarte bine făcută, pentru adulți și copiii de minim 11-12 ani.
Cu influențe din Corpse Bride a lui Tim Burton (cât privește stilul în care au fost modelate personajele, atmosferă și fondul poveștii - o lume dark ce coexistă cu cea vizibilă), povestea este despre o Alice cu păr albastru într-o țară întunecată a minunilor.


Lui Matthew Perry i se îndeplinește una dintre cele mai tainice dorințe în 17 Again, aceea de a o lua de la capăt, astfel încât devine un puști de 17 ani, căruia i se pune pe tavă o noua viață. Așa apare Zac Efron, actorul pe care toată lumea e cu ochii. Mike O' Donnell În film, Efron trebuie să facă față ipostazei de cel mai bun confident al fiicei sale - după transformarea lui fata are aceeași vârstă cu el. Dacă frumosul Efron este și un actor foarte bun, și dacă îl poate concura pe un Robert Pattinson de exemplu, rămâne să stabiliți voi urmărind filmul.

Dar marea surpriză a săptămânii este X-Men de la Origini: Wolverine. Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului de la implicarea lui în Războiul de Independență până în momentul când se alege cu un schelet de adamantiu și continuă până la întâlnirea cu profesorul telepat Charles Xavier. O poveste cu supereroi ca nivel sub Watchmen, X-Men de la Origini câștigă datorită regiei și efectelor speciale, nemaivorbind de scenele de luptă. Dacă ne întrebați pe noi, scena cu Gambit (Taylor Kitsch) care se luptă cu un pachet de cărți de joc ne-a dat gata, iar confruntarea cu Deadpool (Ryan Reynolds) a lui Wolverine e de asemenea spectaculoasă. De văzut și revăzut.






Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 28 septembrie 2010 12:19
''Everybody Wants to Be Italian'' nu l-am vazut dar o sa-l vad , ''17 Again'' mi-a placut , ''Gomorra'' am incercat sa vad dar nu am reusit sa ma uit decat la 45 minute iar ''X-Men de la Origini: Wolverine '' mi s-a parut cel mai slab din serie cu cele mai slabe efecte speciale.
alex_il_fenomeno pe 20 decembrie 2011 18:04
Everybody Wants to Be Italian imi face cu ochiul .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells