Special shoot-uri ratate

de Gloria Sauciuc în 1 Mai 2009
Special shoot-uri ratate

Imaginile de mai jos arată ce însemnă să faci un pictorial prost, și cât de ușor pot fi puse vedetele în ipostaze comice, penibile sau chiar respingătoare. Fără să scoată niciun cuvânt, iată-le detronate din clasamentele celor mai atrăgătoare persoane.

 

Pe cât de sexy pe marele ecran, pe atât de hilară în acest pictorial, în care fotograful - pe lângă că a ales un unghi prost - a și pus-o pe Megan Fox să stea într-o poziție ridicolă.

Megan Fox

Scarlett Johansson este Silken Floss în The Spirit al lui Frank Miller, fizician specialist în energia nucleară, cu studiile plătite de The Octopus, și în consecință omul lui. În special shoot-ul făcut în ipostaza Silken Floss, probabil pentru promovarea filmului, apariția ei este contrară imaginii sexy cu care ne obișnuise. Contrară, adică respingătoare de-a binelea.
The Octopus, cel cu care e personajul lui Johansson în cârdășie, este cel mai periculos adversar al lui The Spirit, un justițiar mascat care își înscenează moartea pentru a lupta mai eficient împotriva criminalilor din Central City.
Personaj principal al unor benzi desenate celebre în anii '40, The Spirit îl atrage pe The Octopus în catacombele orașului pentru o ultimă bătălie, în timp ce batalioane de femei aleargă după eroul nostru pentru a-l seduce, a-l iubi sau a-l ucide. Printre ele este și Scarlett Johansson.

Scarlett Johansson

Acesta de mai jos este unul dintre cele mai nereușite pictoriale cu Angelina Jolie. Pe lângă faptul că nu înțelegem care-i povestea,
adică ce anume au vrut să transmită Jolie și fotograful, mimica actriței e tântă.

Angelina Jolie

Una dintre cele mai neinspirate colaje este cel cu Monica Bellucci sprijinindu-și capul pe alternativa ei din ceară, într-o fotografie expusă la Musée Grèvin din Franța, care ne dă fiori reci pe șira spinării.

Monica Bellucci și figura ei de ceară

Salma Hayek este în așa fel fotografiată încât dă impresia că este în cădere. În plus, părul îi stă ca în expresia aceea cu "i s-a ridicat părul în cap". Dar, de fapt, noua ni s-a făcut frică.

Salma Hayek

Părerea ta

Spune-ţi părerea
eu pe 1 mai 2009 22:22
Articolul asta este foarte fortat.
distroe pe 2 mai 2009 09:26
E foarte ilar pentru o actrita care se vrea sexy (dar si desteapta), sa se puna capra in poza. Sigur ca e penibil. Dar, "nuconteaza" nicinustie. Apropo, cuvantul "ciudos" nu exista in limba romana literara.
mongolarix pe 2 mai 2009 12:40
in afara de blonda scarlet !! (pe care o urasc) nu vad nici o poza hilara!!
io zic asa pe 2 mai 2009 12:49
daca nu va bateti tot degeaba... cat despre articol singura poza "ratata" mi se pare cea a actritei Scarlett Johansson ( sunt de parere cu mongolarix, dar pur obiectiv io nu o urasc)
calin pe 2 mai 2009 16:47
In care univers ar trebui sa fie Megan ridicola in poza respectiva ? She's hot, really hot, de-asta a fost si pe locul 1, si in afara de dorinta de-a lua monitoru' la baie alt efect (cum ar fi unul hilar) nu mi-a starnit poza, deci unde este ridicolul ?
cineva pe 2 mai 2009 18:17
Megan este intr-adevar intr-o pozitie ridicola... dar daca era in pat cu partenerul, era altceva.
tot ala pe 2 mai 2009 19:55
dfg ca sa "fi" depasit, vezi ca esti un cocalar cu v8 dar nici tu nu stii sa scrii, mananci litere tata si nu poti da vina pe tastatura ca stiu cel putin 100 de idioti care scriu scriu ca tine . (cred ca mai trebuia un i la idioti dupa mintea ta) da' tu ai v8 ! Score !
rashomon_lary pe 2 mai 2009 20:48
monica bellucci nu mi se pare deloc ridicola
Lori28 pe 2 mai 2009 23:26
Intr-adevar, nu e ridicola, dar imaginea e spooky. O Bellucci supradimensionata, pe umarul careia se sprijina originalul da un efect nefiresc.
doinarac pe 5 mai 2009 16:17
Sunt niste poze ratate!
Partea negativa a artei fotografice!!!
E bine sa o vedem ca sa putem aprecia pozele reusite!!!
Megan Fox e ridicola in poza asta, Scarlett numai a intelectuala nu arata, Angelina e caraghioasa in poza, la Salma pare ca e in cadere libera cu adevarat!
Comentariile (unele nu sunt asa) se pot face intr-un limbaj civilizat, suntem oameni cu educatie , nu?

tot ala pe 5 mai 2009 22:52
da, suntem oameni, dar noi astia mai saraci avem 1.9, ce conteaza care e level-ul iq-ului ? conteaza v8-ul !
anonim pe 26 mai 2009 11:07
sunteti naspa ,aiuriti si in plus nu vad nimic amuzant
bla bla ... pe 6 iulie 2009 18:22
Unde scrie 'ciudos'...nu de alta, da' vreau si io sa mai rad.....ce loseri....:)) doamne.....
monisss pe 1 ianuarie 2010 23:42
de ce sa facem publicitate negativa acestor vedete cand pur si simplu putem promova ceea ce ele au realizat pana acum....pana la urma nici macar nu a fost vina lor, ci mai degraba a fotografilor, care l-ea prins pe aceste vedete dintr-un unghi prost
alex_il_fenomeno pe 20 decembrie 2011 18:03
hilare imaginile . sa mai vedem tot asa !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells