Chaos Walking

(2021)

Haos ambulant

Poster Chaos Walking Postere Chaos Walking

Sinopsis Chaos Walking

Chaos Walking

Todd Hewitt trăiește pe o planetă îndepărtată cunoscută ca Noua Lume. Planeta ar putea fi o nouă speranță pentru omenire. Asta pâna când toți sunt loviți de "Zgomot" - un virus care provoacă halucinații intense izvorâte din propriile gânduri. Fenomenul îi face pe mulți să își piardă mințile, iar pe Todd îl forțează să-și abandoneze casa. Curând, însă, tânărul dă nas în nas cu Viola, o fată care ar putea ajuta la deslușirea nenumăratelor secrete ale Noii Lumi.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Se difuzează la TV.
RTL HU
Duminică, 31 Mar 23:55

Caseta tehnică

AKA

  • The Knife of Never Letting Go

Produs de

Quadrant Pictures

Distribuitorul international

Lionsgate

Țara

SUA, Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
parker30 pe 08 Aprilie 2021 19:05
Foarte bun filmul si interesant de la inceput pana la sfarsit ,a avut suspans bun ,actiune ,poveste ,inca un film reusit pe care l-am vazut pe 2021 .Nu este pierdere de timp ,mi- a placut si il recomand! Merita vazut
4 4
hitman78 pe 07 Aprilie 2021 18:45
Film facut dupa tiparul A quiet place si Bird Box,daca in precedentele nu e voie sa faci zgomot si sa vezi in Chaos Walking nu ai voie sa gandesti ptr ca se aude al dracului de tare si unde mai pui ca se mai si vede daca gandesti in imagini.Filmul nu m-a impresionat dar are un ritm alert si o distributie bunicica merita vazut in specilal de fanii celor doua filme mai sus mentionate,
3 2
danzandt_gmail_com pe 11 Decembrie 2021 22:34
SF mediocru
Idee interesanta dar atât. Scenariu, regie, efecte care nu se ridica la nivelul povestirii care a stat la baza filmului.
2 0
lavara_laiarna pe 13 Iunie 2021 19:22
Western-ul spațial deși lipsit de consistență este plin de zgomot . .și peisaje.
1 0
Sorin87 pe 22 Aprilie 2021 18:56
Un film interesant si cu o idee originala despre o planeta nou descoperita
1 1
Dragos.87 pe 30 Ianuarie 2024 19:59
Cum ar fi să interacționăm doar prin gânduri..? E un film foarte interesant atât ca idee cât și ca formatul poveștii, toată acțiunea, aventura mai degrabă, este frumos construită dar intensitatea ei nu e cine știe ce, mai degrabă e una superficială..totuși reușește ca să-ți mențină o bună curiozitate pentru ca are un bun impuls de a te ține cu sufletul la gură în privința deznodământului..Nu este foarte bun dar nici nu dezamăgește, îl recomand cu încredere..
0 0
pisicuta1 pe 08 August 2021 01:10
un film bun cu un subiect interesant1 un altfel de SF
0 1
makomomo pe 13 Aprilie 2021 00:31
Merita
Ideea originala a filmului interesanta cu toate ca e putin dubios si la inceput parca e ciudat si nu prea intelegi cum vine situatia dar pe parcurs firul epic devine captivant si te tine bine lipit de ecran.Un film bun, actori buni, poveste buna.Finalul lasa loc de continuare si mi-ar placea sa vad o a2a parte.
0 1

Spune-ţi părerea despre Chaos Walking

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Chaos Walking
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells