8.3 / 10
8 voturi
Nume real: Margarita Rosa de Francisco Baquero · Locul naşterii: Cali, Colombia · Data naşterii: 08.08.1965 (58 ani) · Ocupaţie: Actriţă, cântăreaţă · Zodia: Leu

Biografie

Actrița columbiană Margarita Rosa de Francisco s-a născut la 8 august 1965, in Santiago de Cali. Este fiica actorului si cântărețului Gerardo de Francisco, are doi frați.
In copilărie a studiat baletul la Conservatorul Antonio Maria Valencia din orașul natal. A debutat in 1981, in filmul Tacones / Tocuri, apoi s-a mutat in Statele Unite, la New York, a învățat limba engleză si a fost o perioadă model. In 1984 a participat la concursul de frumusețe columbian si a fost desemnata Miss...

mai mult
Au contribuit la această pagină: mihaelatb, lilianasnd Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stricted pe 12 Septembrie 2016 11:50
Actriţa columbiană Margarita Rosa de Francisco a ajuns o divă de nivel mondial după ce a apărut într-una dintre cele mai apreciate telenovele – „Cafea cu parfum de femeie”, unde a jucat rolul Gaviotei.
1 1
lilianasnd pe 15 Iunie 2011 10:22
Este o apreciată actriţă de film si televiziune din Columbia, s-a remarcat in telenovela Gallito Ramírez, pentru care a primit premiul Simón Bolívar si in Café con aroma de mujer, in rolul Gaviotei.

A jucat in filmul Del amor y otros demonios, ecranizare a romanului cu acelaşi nume de Gabriel García Márquez

1 1
blackmore pe 28 Aprilie 2019 20:30
O actita buna , pacat ca s-a compromis jucand si in telenovele
0 0
ioneltorac pe 10 aprilie 2021 20:39
Datorita unei anumite telenovele, Cafe Con Aroma de Mujer a facut-o celebra in intreaga lume, si da, este o actrita buna, pacat insa ca a aparut nud in cateva filme. :)

Spune-ţi părerea despre Margarita Rosa de Francisco

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells