Săptămâna 1-7 ianuarie la cinema

de Gloria Sauciuc în 31 Dec 2009
Săptămâna 1-7 ianuarie la cinema

Dacă îi iei pe Robin Williams şi John Travolta şi îi pui într-un film despre doi burlaci care au o companie de marketing în lumea sportului, apoi mai pui la bătaie şi câţiva dintre cei mai comici actori de la Hollywood...
Ce obţii? Răspunsul îl veti afla urmărind filmul Old Dogs, care nu vă va aduce niciun moment de plictiseală. “Vechii tovarăşi” din titlu sunt prieteni şi parteneri de afaceri de multă vreme, trecuţi acum de 50 de ani - au deja tabieturile lor. Unul dintre cei doi (Robin Williams) descoperă că are doi gemeni de care nu a ştiut niciodată, rezultatul unei căsătorii de o zi, încheiate pripit. Acum, cei doi bărbaţi, care nu au avut niciodată
copii, sunt obligaţi să facă faţă gemenilor de 7 ani şi tuturor păţaniilor care pornesc de aici.

Dar vedeta săptămânii cu care intrăm în noul an este Sherlock Holmes, în regia lui Guy Ritchie. Vedetă pentru că este unul dintre filmele cool ale sfârşitului de an.

Sherlock Holmes nu mai e chiar Sherlock Holmes decât cu numele; acum e, de fapt, un fel de supererou, care dă pumni în stânga şi dreapta mai des decât dezleagă mistere. Prin urmare, nu vă aşteptaţi ca Guy Ritchie să respecte litera cărţii, ci la multă super-acţiune şi spectacol vizual.

Acestea fiind spuse, vă urăm un 2010 alături de Cinemagia, pentru că noi scriem pentru film şi pentru voi. La cât mai multe filme reuşite!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Lori28 pe 1 ianuarie 2010 20:58
La multi ani, Cinemagia!
tero pe 2 ianuarie 2010 17:44
La multi ani cinemagia si va multumim din suflet pt ca scrieti pentru noi si apreciem enorm de mult asta aceste informatii si noutati pe care ni le oferiti va multumim din suflet si va doresc un an nou mai bun si cu mai multe filme reusit . Despre filmul Old Dogs cred ca va fi uimitor si astept cu nerabdare sal vad la cinema numai cand auzi numele actorilor iti dai seama ca e bun filmu .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells