Sandra Bullock este Miss Box Office 2009

de Răzvan Boboc în 3 Ian 2010
Sandra Bullock este Miss Box Office 2009

Propietarii de cinematografe din Statele Unite au desemnat-o pe Sandra Bullock campioana încasărilor în 2009. Bullock, care în 2009 a jucat în The Proposal şi The Blind Side, i-a întrecut pe George Clooney şi Denzel Washington, scrie Hollywood Reporter.

Comedia romantică The Proposal a avut încasări de 315 milioane de dolari în întreaga lume, iar drama The Blind Side a înregistrat, numai în America, încasări de 193 de milioane de dolari.

Bullock este cea de-a opta femeie care reuşeşte să fie pe primul loc al "Quigley's list of top money-making stars", care este întocmită anual din 1932.

Pe lângă încasări, este luată în considerare şi părerea propietarilor de cinematografe şi uşurinţa cu care vedeta a atras audienţe record.

Pe lista din 2009 au mai fost incluşi Johnny Depp, Matt Damon, George Clooney, Robert Downey Jr., Tom Hanks, Meryl Streep, Brad Pitt, Shia LaBeouf şi Denzel Washington.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gabi Bondoc pe 3 ianuarie 2010 12:23
PropRietarii, nu "propietarii" !!!...
hellooo!

tero pe 3 ianuarie 2010 13:39
Sandra Bullock este o actrita desavarsit de buna si merita sa primeasca acest titlu , a jucat in mai multe filme dragute de exemplu All About Steve , Premonition , Infamous si alte filme bune ... dar The Proposal si The Blind Side au fost mai speciale au fost mult mai bune , merita acest titlu felicitari Sandra , bravo tie
joey pe 3 ianuarie 2010 13:54
go sandra go sandra go! a avut un an de pauza, dar iata ca a revenit in forta! desi the proposal urmeaza tiparul clasicei comedii romantice, cu un sfarsit previzibil, the blind side este un film surprinzator, emotionant chiar, iar pe sandra bullock am vazut-o intr-o ipostaza noua. bravoo!
Woofy pe 3 ianuarie 2010 13:55
miss bot in office:-j
danapasku pe 3 ianuarie 2010 14:16
da, in fine; nu e genul de actrita de Oscar; dar intra la categoria "indragit de public", "fara compromisuri" pentru a juca intr-un film; e o "middle class actress". vad ca a concurat cu Meryl Streep; totusi nu se compara
Teddytz pe 3 ianuarie 2010 15:41
si totusi unde e sam worthington care a jucat in terminator 4 si avatar? (avatar are 800 de milioane in 2-3 saptamani, iar the proposal 315 in total)
Rosanita pe 3 ianuarie 2010 16:45
Miss Congeniality nu isi dezamageste fanii...Am vazut-o anul trecut in The Proposal si m-a surprins placut inca o data - atrage prin simplitatea si naturaletea cu care intra in rol, si te face sa o privesti ca pe o actrita completa .In plus, nu are aere de diva si nu a fost in centrul vreunui scandal.
Deci, nu ai cum sa nu o indragesti:)...

arina pe 3 ianuarie 2010 17:13
ma bucur mult pentru ea, a ajuns la apogeul carierei anul trecut, sper sa o tina tot asa pentru ca e una din cele mai bune actrite de comedie, si dupa the blind side, a dat dovada ca se pricepe si filme mai "serioase". am citit undeva ca initial julia roberts a refuzat rolul din the proposal din motive financiare (pretentii si iar pretentii) si se pare ca de aici a inceput miza norocoasa a sandrei.
Eustake pe 3 ianuarie 2010 18:16
Teddytz, eu cred ca titlul este dat de influenta respectivului actor asupra vizionarii productiei, nu dupa suma incasarilor exclusiv. Eu nu am fost la Avatar si T4 ca sa il vad pe Sam, spre exemplu. IAr la filme precum Proposal si Blind Side, este mult mai probabil ca oamenii sa fi mers pentru Sandra mai ales si nu atat pentru alte aspecte legate de continut. Nu stiu daca asa o fi, dar e presupunerea mea.
monisss pe 3 ianuarie 2010 21:56
Este o actrita foarte buna felicitarile mele
Teddytz pe 3 ianuarie 2010 22:09
ca sa fiu sincer eu m-am uitat la the proposal pentru ca a jucat ryan reynolds, dar nah, fiecare cu opinia lui pana la urma :)
katalin90 pe 3 ianuarie 2010 22:19
ma bucur :)..o ador :x
bubu(lina) pe 4 ianuarie 2010 09:38
The Blind Side e superb. Sandra Bullock interpreteaza rolul de barbat in casa, sefu' sotului ei cum ar veni. Mi-a placut sa vad cum ea ia deciziile in familia aia, in timp ce barba'su... e doar asa, de umplutura acolo, sau pt. culoare! :D
Eu zic ca Sandra Bullock merita un Golden Globe pt. filmul asta!

d_arckangel pe 4 ianuarie 2010 13:47
The Proposal e o comedie mai putin decat mediocra si total neplauzibila. film penru femei.
maria56 pe 4 ianuarie 2010 21:24
merita ,pentru ca dupa parerea mea este o actrita desavarsita,care poate juca o mare varietate de roluri.
Manu_C pe 4 ianuarie 2010 22:30
Daca se poate spune cu siguranta ceva despre Sandra Bullock este ca e o actrita simpatica, cu priza la public si multa personalitate scenica. Se pare ca maturizarea actoriceasca a inceput sa aiba efect pentru ea, rolurile pe care le abordeaza trecand treptat de la comedie/actiune (genul care a consacrat-o) spre drama. De la Lake House si Premonition incoace, am inceput sa acord o mai mare atentie filmelor in care joaca si sunt sigura ca rolurile pe care le va aborda mai departe vor confirma ca este o actrita care stie sa puna in valoare si roluri mai complexe. Pana in 2012 sunt anuntate inca 4 comedii (Jingle, Kiss & Tango, One of the Guys si The Sprinkler Queen) in care va aparea, comedia ramanand in continuare cel mai prolific gen pentru ea.
alex_il_fenomeno pe 18 iulie 2010 09:01
felicitari! inseamna ca merita!
cetateanu pe 22 septembrie 2010 14:12
Mie mi a placut intodeauna de Sandra Bullock chiar daca Academia i-a recunoscut abia acum calitatile si a recompensato cu un Oscar
margott pe 14 aprilie 2012 16:40
Eu zic ca isi merita titlul de Miss Box Office, chiar daca n-a jucat intotdeauna in filme de box-office.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells