Emily Blunt a insistat ca lansarea filmului The Wolfman să fie amânată

de Răzvan Boboc în 3 Ian 2010
Emily Blunt a insistat ca lansarea filmului The Wolfman să fie amânată

Actriţa Emily Blunt, care joacă alături de Anthony Hopkins şi Benicio Del Toro în lungmetrajul The Wolfman, a insistat pe lângă producători să amâne lansarea filmului care era programată iniţial pentru 2009, scrie Femalefirst.co.uk.

Blunt susţine că, astfel, regizorul Joe Johnston a realizat un film mai bun care va ajunge în cinematografe în luna februarie.

"Cu toate efectele speciale, The Wolfman este un film mare. Nu poţi să grăbeşti lansarea sa în cinematografe. Nu este corect. Filmul este atât de bun. Mă bucur cu adevărat că au mai aşteptat", a declarat Blunt.

Actriţa crede că luna februarie este o perioadă perfectă pentru lansarea lui The Wolfman.

Filmul va fi lansat şi în cinematografele din România pe 12 februarie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
tero pe 3 ianuarie 2010 13:27
e mai bine asa chiar daca am mai asteptat mai mult nu conteaza oricum daca era lansat intre 2012 si avatar se pierdea mult din valoarea filmului la cinema deoarece lumea ar fi ales 2012 si avatar si lar fi lasat pe the wolfman mai la urma asa ca e mia bine ca mia asteptam un pic dar cand va fi lansat va fi mult mai bun in maetrie de efecte speciale si va avea succes mult mia mare , oricum daca nu stit in februarie nu apar multe lungmetraje cu succes garantat ca The Wolfman asa ca lansarea lui atunci va face mai mari ravagii in industria cinematografiei bravo lor
joey pe 3 ianuarie 2010 14:07
mi-e dor de-un film cu anthony hopkins! cu sir anthony hopkins!
danapasku pe 3 ianuarie 2010 14:35
filmul nu e altceva decat un remake al celui din 1914; nu gust remake-urile; e ca si cand ai spune: multumesc pentru idee, cu tehnica de acum imi permit sa fac ceva mai bun si sa scot mai multi bani: e ceva pur comercial; cat despre marile efecte; nu se poate compara cu Avatar si 2012; acolo s-au creat peisaje intregi, fie 50 sau 80% din film este creatie virtuala; aici e vorba mai mult de crearea unui personaj virtual. frumoasa distributia, ce sa zic altceva...de obicei in remake-uri se pun actori debutanti, de prima mana (i.e.Titanic)
georgeccc pe 3 ianuarie 2010 16:27
danapasku.....fata esti dusa cu pluta...ti se par astia ,,
Emily Blunt, Anthony Hopkins , Benicio Del Toro ,, actori debutanti !!!!!
Pai compari rasul ala de 2012 cu acest film ? pana si Avatar nu se compara cu asta..
din fericire in acest film avem o poveste (o actiune) nu jocuri pe P.C....

danapasku pe 3 ianuarie 2010 20:56
tu georgeccc, citeste cu o mai mare atentie alta data; iar daca vrei sa comentezi ceva, citeste mai intai articolul! citez: (pentru idioti care n-au timp sa citeasca") cu toate efectele speciale, este un film mare; daca s-ar fi batut pe ecrane cu Avatar si 2012, te asigur ca era ultimul pe lista; cat despre povestea fantastica, nu mi se pare cu nimci mai diferita fata de cea din Avatar; sau tu vezi in The Wolfman relatarea unui fapt real!?!?! Dream on, little prick!
monisss pe 3 ianuarie 2010 21:59
Eu nu am inteles de ce a vrut sa fie amanat...in articol totusi nu se specifica pe cat 2009, data exacta...ca una era daca era programat la inceputul anului si alta daca era programata in cea de a 2a jumatate a anului
Kriss_Kringle pe 3 ianuarie 2010 23:48
Motivul pt care ar fi fost ultimul pe lista e ca 2012 si Avatar au avut campanii de marketing foarte mari si a starnit curiozitatea oamenilor.Asa se intampla in general cu filmele care au bugete enorme.Filmul este menit sa fie Fantezie/Horror.Daca vrei relatarea unui fapt real cauta alt film.The Wolf Man a fost facut in 1941 nu 1914 cum ai zis tu.Citeste de 2 ori si mai si gandeste putin inainte sa postezi ceva...nu de alta dar risti sa devii penibila facand pe desteapta !Asta daca nu ai devenit deja penibila :))
BPR pe 4 ianuarie 2010 23:34
De ce s-a luat în cele din urmă această aberantă decizie?
noel_19582005 pe 5 ianuarie 2010 01:34
eu sunt fan michael jackson si mi-e rusine sa recunosc asta.daca fani ar vedea mesajul asta mar ucide pe loc.AVATAR este cel mai bun film vazut vreodata de cinematografel lumii.te duce intro lume de unde nu mai vrei sa te intorci este un film plin de fascinatie, are grija sa-ti smulga o lacrima din adincul sufletului.te face sa zambesti mie mia parut rau ca sa terminat asa de repede
parca a durat putin
asa de repede mam obisnuit cu filmul
nu ma cuvinte sa ma exprim
dar trebuie vazut casa intelegeti ce spun eu aici bravo lor lui cameron
dar vreau si partea a 2
am ramas profun impresionat
vreu sa am si ue un afis cu filmul asta avatar
sau filmul pe un dvd

michael jackson pe 5 ianuarie 2010 01:44
salut la toata lumea.si eu sunt un fan michael jackson. si vreau sa zic ca si eu am vazut filmul AVATAR.este reusit este cu siguranta cel mai bun film al tuturor timpurilor.cel putin in maxim 2 saptamani de acum incolo va ajunge poate pe locul 1 din lume.este cel mai tare film bravo lor.am auzit de filmul asta inainte sa apara si la noi i romania. si imediata ce la-u bagat si la noi mam dus si lam vazut imediat/ pana acum lam vazut de 12 ori si nu mam saturat
si am sa-l mai vad pana va disparea din romania
prietenii mei lau vazut si ei
este de lung metraj dar parca nu mai vreau sa se termine
vreai sa mai fie si partea a 2
nu pot sa-mi iau gandul de la filmul asta
fratilor ducetiva sa-l vedeti
fanii michael lau vazut deja
o mare parte din ei lau vazut
doamne este de necrezut cat de bun poate sa fie filmul asta

margott pe 7 mai 2012 20:06
Intr-adevar, un film mare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells