Sam Worthington ar putea juca în Flash Gordon

25 Dec 2009
Sam Worthington ar putea juca în Flash Gordon

Sam Worthington ar urma să facă parte din distribuţia noului film Flash Gordon, anunţă Femalefirst.co.uk. Filmul va fi o adaptare pentru marile ecrane a benzilor desenate cu eroul Steven "Flash" Gordon.

Lupta pentru acest rol va fi însă una strânsă. O altă variantă pentru acest rol este Ryan Reynolds.

În 2010, Sam va putea fi văzut pe marile ecrane în mult-aşteptatul Clash of the Titans.

Pe de altă parte, actorul a anunţat că a semnat pentru o trilogie Avatar. James Cameron vrea să transforme întreaga poveste într-o trilogie, dar nu ştie deocamdată când va începe lucrul la următoarele două filme.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Marin10 pe 25 decembrie 2009 10:18
Go, Sam, go!!!
d_arckangel pe 25 decembrie 2009 13:42
Vai de capul lui de actor. Daca din astia precum asta, Robert Pattison sau Kristin Stewart sunt actorii de maine, atunci e rau de cinematografia americana.
c00lio pe 25 decembrie 2009 16:58
Serios arckangel? Uite nu mi-am dat seama. Cred ca tu preferi aceeasi actori care tot apar in filme din anii '80 incoace. Taci mai bine, dute si canta la alta masa. Ma bucur pentru acest actor si cel mai mult m-a impresionat faptul ca fiind un om relativ necunoscut a reusit sa prinda roluri in Terminator, Avatar si Clash of the Titans la care selectiile sunt foarte dure.
r2zv2n pe 25 decembrie 2009 17:26
@d_arckangel--ai dreptate in privinta lu robert pattinson asta si a lu K.Steward....dar in privinta lui Sam Worthington te inseli grav...omu are 34 de ani,nu e nu stiu ce tanar actor fara talent..asta-i momentul sau de a straluci...a facut Terminator:Salvation,,Avatar...iti dai seama cat de mandru o sa fie omu asta dupa cele 3 filme avatar....incredibil...e deja o parte din istorie el si Jake Sully....pe el nu l-a facut mare vreun film cu vampiri vegetarieni....c'mon...are talent si asta s-a vazut,si se va vedea in continuare...
johnnyg pe 25 decembrie 2009 17:47
Plus ca Sam a salvat Terminator Salvation! Chiar e un actor bun! Fara el probabil Salvation ar fi fost nominalizat la Razzie Awards! Acuma sunt un pic rau, dar asta e singurul lucru intr-adevar bun din filmul lui McG, din pacate.
hoferik pe 25 decembrie 2009 17:53
cred ca tu jucai mult mai bine ca el arkangel si in terminator si in avatar si in clash of the titans si chiar si in macbeth....parca te si vad..un critic adevarat cum sunt sigur ca esti....nu stiu sincer cine ti'a pus tie tastatura in brate...insa mare prostie a facut....over & out
mihaiavatar89 pe 25 decembrie 2009 20:35
ce va certati ma atata fiecare cu parerea lui si parerea mea este aceea ca sam chiar este un actor foarte bun si-a demonstrat acest lucru in filmul ''Avatar''daca voua nu va place asta e noua ne place dar nu trebuie sa ne certam acuma corect
Eustake pe 25 decembrie 2009 21:15
Sam e starul de actiune al noii generatii, desi nu e tanar. Iar asta pentru ca a explodat tarziu. Totusi a trecut vremea lui Bruce Willis, Harrison Ford, Arnold... Sa fim mai amabili:)
Codrutz pe 25 decembrie 2009 21:27
Dar de ce nu ii dau toate personajele Marvel lu Ryan Reynolds ma intreb? Prea se vehiculeaza de fiecare data si Ryan cand e vorba de un erou.
killeryank pe 26 decembrie 2009 00:16
''d_arckangel'' nici eu nu puteam sa o spun mai bine
... pe 26 decembrie 2009 18:51
frate Sam W. da e super actor am vaz "Avatar" si filmu e super genial actoru lafel chiar nu pot comenta da sa fim seriosi "d_arckangel" ai dreptate in legatura cu kristen si robest astias prosti de bubuie sa mor dak leas fi dat vrun premiu nici de mila :|:|:|:| pana la urma nu fac nimik in film aia sta si se holbeaza tot filmu si ala tot filmu zici ca se pisa pe el si nu mai poate sa se abtina la cum face :)))):)))) sa fim seriosi :))) si app coolio dak robert e asa bun aactor imi zici si mie de ce a stat 6 luni inchis in casa k sa intre in pielea personajului ?:))) vai de capu lui =)) si vezi k multi actori vechi sunt geniali asa k nu mai comenta dak ai vaz doar 3 filme in viata ta :)):))
Bogdan pe 26 decembrie 2009 19:48
Ryan Reynolds joaca deja in 2 superproductii Marvel ( Green Lantern si Deadpool ) ,chiar nu mai exista actori potriviti pentru a intruchipa noii eroi decat el ?mi-e simpatic tipul dar enough it`s enough.
corneliu86 pe 11 ianuarie 2010 23:22
bogdane vezi ca green lantern e din universul Dark Horse...stii tu superman , batman , flash etc. :P
marius93 pe 13 iulie 2010 09:41
Hmmm...eu auzisem ca Zac Efron il va juca pe Flash Gordon.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells