Sam Raimi o vrea pe Hilary Swank în Oz

de Cristina Grigore în 23 Apr 2011
Sam Raimi o vrea pe Hilary Swank în Oz

Producţia lui Sam Raimi are deja două nume cunoscute şi apreciate în distribuţia lui Oz the Great and Powerful - James Franco, Mila Kunis - şi luptă acum să-l obţină pe al treilea, Hilary Swank, în ciuda opoziţiei studiourilor Disney, care o doresc în schimb pe Michelle Williams.

Regizorul s-a confruntat cu o situaţie asemănătoare în cazul peliculei Spider-Man, când a reuşit să îi convingă pe cei de la Sony să îl distribuie în rolul lui Peter Parker pe Tobey Maguire. Dacă nu ar fi făcut-o, l-am fi văzut în rolul supereroului pe Wes Bentley, starul din American Beauty.

Momentan, nu putem şti dacă regizorul va avea câştig de cauză, mai ales că nu s-a menţionat ce partitură ar putea primi actriţele. Cu Frank în rolul lui Oz şi Kunis drept Theodora, Vrăjitoare cea Rea din Vest, pelicula mai are două locuri vacante: cel al bunei vrăjitoare Glenda, cea care face echipă cu Oz şi cel al maleficei Evanora.

În povestea reimaginată de Michael Kapner şi David Lindsay-Abare după romanul lui L. Frank Baum, actorul pe care l-ai văzut recent în Măria Ta şi 127 de ore devine un şiret şi vorbăreţ iluzionist, care se alătură unui circ ambulat, fiind apoi purtat într-un balon cu aer cald, de o tornadă, în Oz, ţinutul în care magia este reală. El intervine şi schimbă soarta regatului, pentru a cărui conducere se luptă trei surori vrăjitoare.

Oz the Great and Powerfull va fi gata pentru lansare în 2013.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 29 aprilie 2011 11:00
Hillary Swank a realizat ceva uimitor din nimic de atatea ori , si cred ca Sam Raimi ar face o treaba excelenta daca ar aduce-o !
xerses pe 22 mai 2011 17:40
Toate productiile lui Sam Raimi imi plac.
danielopol radu pe 24 mai 2011 14:54
DACA VA JUCA SI HILLARY SWANK ALATURI DE MILLA KUNIS IN MOD SIGUR VA FII UN SUCCES

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells