Record de audienţă pentru Anger Management, noul serial al lui Charlie Sheen!

de Cristina Grigore în 2 Iul 2012
Record de audienţă pentru Anger Management, noul serial al lui Charlie Sheen!

Deşi a părăsit Two and a Half Men cu mare scandal, iar viaţa sa personală nu este tocmai un model de urmat, fascinaţia publicului american faţă de actorul Charlie Sheen continuă să atingă cote maxime, iar dovadă stau nu doar multele comentarii de pe site-urile de socializare ce au legătură cu acesta ci şi recordurile de audienţă înregistrate de noul său serial, Anger Management.

Potrivit The Hollywood Reporter, producţia ce a debutat joia trecută pe canalul FX a devenit cel mai vizionat serial de comedie din reţeaua de cablu americană, fiind urmărit în mare parte de spectatorii aflaţi între 18 şi 49 de ani.  

Anger Management a avut la primul episod 5,47 milioane de privitori, în vreme ce pentru cel de-al doilea episod numărul acestora a fost şi mai mare, de 5,74 milioane. Dacă şi episoadele următoare vor atinge aceleaşi cifre considerabile, vor fi comandate încă 90 de episoade.

Şansele ca acest lucru să se întâmple par acum destul de mari, având în vedere că popularitatea serialului este atât de mare, încât FX a atras în avans calupuri publicitare pentru primele patru episoade ale sale.

Fosta vedetă a lui Two and a Half Men joacă în Anger Management rolul unui terapeut excentric, serialul fiind bazat pe filmul cu acelaşi nume din 2003, cu Adam Sandler şi Jack Nicholson. Criticii nu par prea entuziasmaţi de noua producţie a lui Sheen, deşi unii admit că are potenţial.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 2 iulie 2012 08:54
Un actor bun poate chiar foarte bun ,se pare ca o sa revina in plina glorie , dar este prea devreme de spus ceva inca , ramane sa vedem daca isi va reveni si el sau va continua la fel cum a fost mereu :)):)))) :))))
alex_il_fenomeno pe 23 iulie 2012 21:24
suna promitator , ce e drept !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells