Ce se întâmplă în After Earth, noul film al lui Will Smith?

de Cristina Grigore în 2 Iul 2012
Ce se întâmplă în After Earth, noul film al lui Will Smith?

După o pauză regizorală de doi ani şi mai puţin reuşitele The Last Airbender şi Devil, M. Night Shyamalan, senzaţia anului 1999 - prin aclamatul The Sixth Sense - revine la cârma unui SF cu potenţial, ce a atras în distribuţie o vedetă de calibru, Will Smith. Site-ul Filmofilia a publicat sinopsis-ul peliculei, al cărei personaj central va fi însă Jaden Smith, urmaşul celebrului actor, care interpretează şi în film rolul fiului.

„La o mie de ani după cataclismul ce a forţat omenirea să fugă de pe Pământ, Nova Prime a devenit noua sa casă. Legendarul general Cypher Raige (Smith), se reîntoarce la familie după o îndelungă perioadă petrecută la datorie, gata să fie un tată adevărat pentru fiul său de 13 ani, Kitai (Jaden)”.

„Când o furtună de asteroizi distruge nava lui Cypher şi a lui Kitai, ei aterizează forţat pe Pământ, devenit acum un teritoriu necunoscut şi periculos. În vreme ce tatăl său zace între viaţă şi moarte în cabina de pilotaj, Kitai trebuie să o ia la picior pe terenul ostil pentru a recupera dispozitivul de semnalizare a poziţiei ce le-ar putea aduce salvarea. Toată viaţa lui, Kitai şi-a dorit să fie un soldat, precum tatăl său. Acum are în sfârşit ocazia”.

Cu un scenariu semnat de Stephen Gaghan (Syriana, Havoc) şi Gary Whitta (The Book of Eli), After Earth va fi lansat în România pe 7 iunie 2013. Ai în galerie câteva imagini de la filmări şi posterul filmului.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 2 iulie 2012 09:50
e de urmarit
marius93 pe 2 iulie 2012 09:55
Pare interesant si il voi urmari mai ales pentru Will Smith care-mi place tare mult. Si ala nu e posterul filmului, ci e facut de un fan (Fan made poster).
airbender pe 2 iulie 2012 11:59
cu siguranta o sa vad acest film..sper sa nu dezamageasca..distributia filmului este buna..tipic pt will smith un film de actiune:)..asteptam un trailer sa ne convinga mai mult
Bayard pe 2 iulie 2012 13:55
Inca il mai lasa pe M Night sa faca filme? interesant.
Dawon pe 2 iulie 2012 15:01
Mr Shyamalan, plz stop!

Will Smith e ok, insa insistenta lui de a-si promova odraslele e hilara. Din synopsis se pare ca Jaden va fi personajul principal, Will fiind pe afis numai sa atraga audienta. Cate scene poti sa aiba cand "zace între viaţă şi moarte în cabina de pilotaj"?

JohnnyAddams pe 2 iulie 2012 22:36
Tu ai vazut "The Sixth Sense", "Unbreakable" ? Night Shyamalan e un scenarist foarte slab, insa e un regizor bun. Vad ca aici el va fi doar regizor, scenariul e lasat altcuiva. El are idei, insa nu stie sa le prezinte prin scenarii. Exact ca la "Devil" unde a scris doar povestea, fara scenariu. Bine, asta nu inseamna ca va fi bun filmul asta, pare doar comercial, datorita actorilor. Ambii sunt actori de box office. Tatal si fiul.
alex_il_fenomeno pe 23 iulie 2012 21:25
clar , un film ce nu trebuie ratat .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells