Kate Perry şi-ar dori un rol în sequel-ul lui Blade Runner

de Cristina Grigore în 2 Iul 2012
Kate Perry şi-ar dori un rol în sequel-ul lui Blade Runner

Asemenea celebrei Rihanna, Katy Perry pare hotărâtă să-şi facă o carieră şi în industria cinematografică. După ce şi-a exprimat interesul de a juca alături de Sacha Baron Cohen într-un film biografic despre Freddie Mercury şi evoluţia formaţiei sale, Queen, cântăreaţa a mai adăugat listei rolurilor dorite şi partitura centrală din noul film Blade Runner.

Potrivit NexMovie.com, într-o conferinţă de presă pentru promovarea noului său film biografic, Katy Perry: Part of Me, artista a dezvăluit că este o fană a lui Blade Runner şi că visul ei în domeniul actoricesc este acela de a apărea în sequel-ul peliculei.

„Dacă se va face Blade Runner 2, atunci mi-aş dori să joc rolul lui Rachael [în filmul original, un android convins că este om adevărat]. Ştiu că cer cam mult, dar este un vis al meu”, a spus vedeta.

Un sequel al lui Blade Runner se află de multă vreme în planurile lui Ridley Scott, însă ideea a început să prindă contur anul trecut, când s-a zvonit că Harrison Ford ar putea reveni în distribuţie. În februarie, anul acesta producătorul Andrew Kosove a declarat însă că este puţin probabil ca veteranul actor să revină în distribuţie, despre care a declarat că nu este încă, nici pe departe, în curs de formare. S-a mai spus despre noul Blade Runner că ar putea fi la fel de bine o continuare, cât şi un prequel, că filmările ar putea începe anul viitor, iar personajul principal va fi o femeie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
hotgirl22 pe 2 iulie 2012 13:48
Acum toate cantaretele vor sa fie si actrite,ar trebui sa ramana numai cantarete.S-au luat toti dupa Rihanna .Oricum nici Rihanna nu a jucat bine in battle ship,nici Katy perry nu o sa se descurce bine.
Dawon pe 2 iulie 2012 14:44
Macar Rihanna a avut un rol oarecare intr-un dumb summer blockbuster in care nu toti actorii erau profestionisti. Katy Perry vrea un rol principal intr-un film serios? Jenant.
cavallioty pe 2 iulie 2012 17:04
zici ca sunteti prosti,ce va doare pe voi ca vor sa joace in filme?va f..e atat grija de altii,nu va pune nimeni sa va uitati
Bayard pe 2 iulie 2012 17:50
Oribil, am vazut-o jucand in How I Met Your Mother..... aveam o impresie buna despre ea pana atunci.
alexcoj93 pe 2 iulie 2012 19:50
hmm... un android care crede ca e om? Kristen Stewart merge de minune in rolul asta...
vladtud pe 3 iulie 2012 17:57
Nu as fi avut nicio problema daca ar juca in film, atata timp cat ar avea talent (nu am vazut-o jucand niciodata) .
Daca nu are treaba cu actoria mai bine sa faca ce se pricepe mai bine...

alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2012 14:07
chiar sunt curios cum s-ar descurca celebra cantareata .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells