"Răii" din viitoarele filme cu supereroi

de Gloria Sauciuc în 20 Iul 2012

Sfârşitul acestei luni va aduce pe marile ecrane din România unul dintre cei mai fioroşi antagonişti din seria Batman: Bane - care-l domină fizic pe Cavalerul negru în The Dark Knight Rises şi care posedă o inteligenţă deosebită. În 2013, Iron Man 3 trebuie să-l înfrunte pe Mandarin, poate cel mai interesant şi puternic duşman al său. Seria răilor continuă până în 2014 inclusiv, când pe marile ecrane vor purta lupte pe viaţă şi moarte alţi antagonişti cu puteri inimaginabile.

Cinemagia vă prezinţă povestea personală a lor, plus puterile care îi animă, în paginile de mai jos.

Pe care l-aţi vrea de partea voastră?

Afișează:
1 din 6
The Winter Soldier împotriva Căpitanului America

După ce în primul film Captain America, românul Sebastian Stan era prietenul şi mâna dreapta a Primului Răzbunător, sub alintul Bucky, iată că în Captain America: The Winter Soldier vom avea o surpriză în ceea ce-l priveşte pe actorul născut în ţara noastră, la Constanţa. Căzut la datorie în primul film, sub privirea neputincioasă a Căpitanului America, în The Winter Soldier Bucky este readus la viaţă...

Pe numele său întreg James Buchanan 'Bucky' Barnes, personajul a fost creat de Joe Simon şi Jack Kirby ca ajutor al lui Captain America în benzile publicate în luna martie a anului 1941. Cei doi vor lupta împreună contra naziştilor şi a maleficului Red Skull: Bucky va deveni partenerul lui Captain America, însă către sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, în 1945, Captain America se prăbuşeşte în apele îngheţate ale Atlanticului de Nord, iar Bucky e ca mort în confruntarea cu naziştii.

În timp ce corpul lui Steve Rogers/Captain America va rămâne într-un fel de somn criogenic într-un bloc de gheaţă, pentru a fi mai târziu găsit de către The Avengers, Bucky e găsit de echipajul unui submarin sovietic comandat de către generalul Vasili Karpov, de asemenea în viaţă, cu corpul conservat de temperaturile scăzute.

Adus la Moscova fără un braţ şi cu amnezie în urma prăbuşirii, Bucky e transformat într-un asasin sovietic, primind numele de cod "Winter Soldier". Primeşte un braţ mecanic, îmbunătăţit cu fiecare ocazie, şi misiune după misiune devine tot mai necruţător şi tot mai eficace. În intervalul dintre misiuni, Winter Soldier e conservat într-o stare de comă criogenică, aşă că a reuşit să nu îmbătrânească decât foarte puţin de la sfârşitul războiului mondial.

Atunci când Winter Soldier lansează un atac terorist asupra oraşului Philadelphia din Statele Unite, Captain America îl urmăreşte şi se luptă cu el, avându-l de data asta alături pe Falcon (poţi citi un articol despre acest supererou, aici). Îl recunoaşte ca fiind fostul său prieten. Atunci când Captain America reuşeşte să capete controlul asupra Cubului Cosmic, ce are puterea - printre altele - de a readuce la viaţă amintirile, îi va spune lui Soldier: "Adu-ţi aminte cine eşti de fapt!". Recăpătându-şi amintirile, Bucky se simte vinovat de ceea ce a făcut, distruge Cubul Cosmic şi se teleportează. Va apărea însă peste puţin timp la Londra, unde îl va ajuta pe Captain America să oprească un atac terorist. Atunci când Nick Fury înfiinţează S.H.I.E.L.D., Bucky îi cere să facă parte din echipă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 20 iulie 2012 11:20
Malekith cel Blestemat,Thanos si Mandarin
legolas05 pe 20 iulie 2012 12:06
Winter Soldier va fi jucat de Sebastian Stan, nu?
Gloria pe 20 iulie 2012 12:08
Exact.
10nutz_413x pe 20 iulie 2012 23:41
ceea ce se stie SIGUR e ca a jucat in primul film. deocamdata nu avem nici o certitudine ca va fi pastrat, sper sa fie...dar cine stie ce li se mai scoala astora
marius93 pe 20 iulie 2012 13:39
Cred ca romanul nostru va face o figura frumoasa in al doilea film cu Capitanul America, mai ales ca are un rol consistent de data asta.
alexxtreme pe 20 iulie 2012 14:43
Multumesc mult ca ai pus accept, Gloria!
alexxtreme pe 20 iulie 2012 14:43
accent*
Bayard pe 20 iulie 2012 19:36
Doar Malekith si Bane mi se par interesanti.
eratostene77 pe 21 iulie 2012 21:22
Mandarinul pare cel mai interesant!
cristi23 pe 22 iulie 2012 12:53
mandarinul si the winter soldier mi se par cei mai interesanti.....cu siguranta vor fi aparitii grozave.....acuma mai depinde numai actorii si desigur scenariul........sa nu uit totusi si de BANE..........sper sa faca un rol mare.........nu e joker asta e clar..............dar macar sa fie aproape
catasmile17 pe 22 iulie 2012 17:50
Abia astept sa vad aceste noi productii.
Vortex pe 22 iulie 2012 23:59
hai bre thanos e super-inteligent si e in stare numai de un scaun?o.O
tansulica pe 26 iulie 2012 17:46
''Thanos (cu o scurtă apariţie la sfârşitul filmului The Avengers) va apărea în film ca principal antagonist'' cand a aparut in Avengers ca nu lam vazut?:o era cumva cel care a zis ca ''Tesseractul sa trezit''?
Gallagher pe 23 august 2012 18:49
Thanos apare post-credit, la vreo un minut dupa, si doar zambeste vreo 3-4 secunde, atat.
alex_il_fenomeno pe 9 august 2012 20:13
sunt destui pe care inca nu ii cunosc ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells