Cavalerul negru: Legenda renaşte, în avanpremieră!

de Gloria Sauciuc în 20 Iul 2012
Cavalerul negru: Legenda renaşte, în avanpremieră!

Cavalerul negru: Legenda renaşte va putea fi urmărit prima dată în România pe 25 iulie, în regim de avanpremieră, în 17 oraşe ale ţării. Weekendul 21-22 aduce la cinema două filme noi, printre care şi comedia Ted.

Seth MacFarlane, creatorul seriei-cult de animaţie Family Guy, aduce pentru prima dată pe marele ecran, ca regizor şi scenarist, umorul care l-a făcut celebru - prin filmul Ted, cu premiera la noi pe 20 iulie. MacFarlane îşi oferă şi vocea protagonistului ce dă titlul filmului. În această comedie care combină animaţia computer-generateed cu live action-ul, MacFarlane spune povestea lui John Bennet (Mark Wahlberg), un adult căruia o simplă dorinţă în copilărie dă viaţă ursuleţului său de pluş. Treizeci de ani mai târziu, Ted nu prea are de gând să plece de lângă John, spre disperarea atractivei Lori Collins (Mila Kunis), iubita lui John. Dacă mai punem la socoteală şi cariera nu prea promiţătoare a lui John, dar şi felul în care îşi pierde timpul, bând şi fumând iarbă cu Ted, atunci frustrarea lui Lori e de înţeles. Cel care îi va veni în ajutor lui John - în chinurile sale de a accepta că s-a maturizat - va fi tot ursuleţul lui. El îl va ajuta să facă pasul de la un om rămas blocat în copilărie la bărbatul matur.

Poantele scatologice sunt la tot pasul, umorul nu depăşeşte prea des nivelul gagurilor, dar ireverenţiosul urs de pluş (care suferă că nu are părţile anatomice fireşti ale unui bărbat adult) îţi va provoca hohote de râs. Comedia rulează în 17 oraşe ale ţării. Verifică la pagina filmului în care cinematografe îl poţi vedea.

Tot în premieră rulează de vineri, 20 iulie, şi dramedia Un eveniment fericit, la Noul Cinematograf al Regizorului Român din Bucureşti, despre un cuplu nou întemeiat care se confruntă cu o sarcină ne-planificată. Momentele amuzante şi stresante prin care trec cei doi părinţi sunt prezentate cu umor, dar şi cu reflecţii amărui.

Săptâmâna 23-27 iulie aduce şi avanpremiera filmului Cavalerul negru: Legenda renaşte, care va putea fi urmărit miercuri, 25 iulie, şi joi, 26 iulie, în cinematografele din 17 oraşe ale ţării. Primele cronici străine ale filmului au elogiat spectaculozitatea şi grandoarea scenelor. The Playlist a descris filmul ca fiind „semnificativ din punct de vedere estetic şi inspiraţional din punct de vedere al emoţiilor transmise", pe când IGN a numit The Dark Knight Rises „cel mai de proporţii, mai emoţionant şi mai supereroic capitol din saga Batman".

Cavalerul negru: Legenda Renaşte - Cumpără-ţi bilete cu telefonul!

Cavalerul negru: Legenda Renaşte rulează miercuri şi joi, de la ora 21, şi în sala Grand Epika din Grand Cinema Digiplex (zona comercială Băneasa din Bucureşti), care are o capacitate totala de 500 de locuri. Numai la acest cinematograf poţi achiziţiona biletele la film folosind doar telefonul mobil şi aplicaţia Cinemagia.

Paşii sunt foarte simpli: alegi filmul de la Grand Cinema Digiplex şi, după ce dai click pe butonul Cumpără bilet!, nu mai trebuie decât să indici câte bilete vrei pentru proiecţia respectivă. Este simplu, apeşi pe + şi numărul de bilete creşte cu o unitate. După ce specifici numărul de bilete, îţi alegi, cu un singur click în josul paginii, locurile cele mai bune din sala de cinema. Poţi merge pe mâna noastră (Cinemagia îţi sugerează locurile) sau le poţi alege singur pe acelea care îţi fac mai mult cu ochiul, dacă sunt disponibile (în culoarea verde). De acum nu mai trebuie decât să alegi cum vei plăti. Poţi alege opţiunea Vodafone, iar contravaloarea biletelor se va regăsi pe următoarea ta factură sau ţi se va scădea din creditul pre-plătit al cartelei. Acesta este şi motivul pentru care preţul biletelor apare în euro, standardul de plată al Vodafone. Sau poţi alege plata cu cardul, iar pentru asta vei fi redirecţionat către LibraPay, partenerul nostru, unde vei putea să introduci datele cardului tău de credit. Nu trebuie să introduci datele decât o dată, iar aici vei putea plăti preţul biletului în lei. Nu te speria, chiar dacă alegi varianta în euro, diferenţa dintre suma plătită prin această metodă şi cea plătită la casele de bilete este neglijabilă: nu se percepe niciun comision!

După aceşti paşi pentru parcurgerea cărora ai nevoie doar de câteva zeci de secunde, vei primi pe mail un cod QR. Sau, dacă nu ai smartphone, un SMS cu un link la care vei găsi acest cod QR, dar şi o versiune a sa în cifre şi litere. Nu mai trebuie decât să scanezi codul la cititoarele laser amplasate la intrarea în sala de cinema pentru a intra, fără stres şi fără probleme, la avanpremieră.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 20 iulie 2012 18:03
Şi uite aşa se mai duce o generaţie :(
SqEmanuel pe 20 iulie 2012 18:41
chiar iti pare rau?
AeroX pe 21 iulie 2012 22:00
cu gloante...:|, la propriu.
nsag pe 20 iulie 2012 22:44
sper sa nu se intample si la noi cum sa intamplat la americani !
unkn0wn pe 22 iulie 2012 01:23
Why so serious? =))
CstBoy pe 22 iulie 2012 17:13
din pacate batman nu a fost in colorado si jokeru si-a facut de cap :))
cristi23 pe 22 iulie 2012 12:41
e adevarat un capitol fantastic din seria batman se va termina............sa ne bucuram de acest film, de aceste clipe ,de aceasta bijuterie cinematografica.........si sa speram ca viitorul ne va aduce de ce nu...si alte serii sau reevocari la fel de spectaculoase.............
smi pe 22 iulie 2012 12:47
unde pot sa gasesc lista oraselor respectiv a cinemaurilor unde va avea loc avanpremiera pe 25?merci anticipat
Gloria pe 23 iulie 2012 00:06
La pagina filmului, fireste. Adica aici: http://www.cinemagia.ro/filme/the-dark-knight-rises-29559/
catasmile17 pe 22 iulie 2012 17:49
Abia astept acest film sa-l vad.
rob3rt_89 pe 23 iulie 2012 09:47
Nu inteleg de ce nu se lanseaza normal la aceeasi data pentru toata lumea ....
alex_il_fenomeno pe 9 august 2012 20:15
spre rusinea mea , inca nu am avut ocazia sa il urmaresc .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells