Povestea Albei ca Zăpada, rescrisă pentru Disney de scenaristul Toy Story 3

de Cristina Grigore în 2 Feb 2011
Povestea Albei ca Zăpada, rescrisă pentru Disney de scenaristul Toy Story 3

Snow White and the Seven Dwarfs, una din cele trei recreeri ale poveştii clasice a Albei ca Zăpada ce ar putea vedea lumina ecranului anul viitor îl va avea ca scenarist pe Michael Arndt, anunţă Collider.

Premiat cu Oscar pentru scenariul filmului Little Miss Sunshine şi nominalizat şi la premiile Academiei de anul acesta pentru Toy Story 3, Arndt va pune pe hârtie pentru Disney o poveste ceva mai modernă a prinţesei cu păr de abanos, ale cărei aventuri se vor petrece în China secolului 19. Protagonista, o tânără englezoaică, porneşte spre Hong Kong după moartea tatălui ei, însă descoperă că mama sa vitregă i-a pus gând rău şi complotează pentru a o ucide. Ea îşi găseşte refugiu în zona continentală a Chinei, unde va fi protejată de un grup de şapte luptători.

Pentru rolul Albei ca Zăpada se pare că cei de la Disney o doreau pe Natalie Portman, însă, având în vedere că actriţa aşteaptă acum primul său copil, este posibil ca studioul să se orienteze spre alt nume cu rezonanţă. Francis Lawrence este cel desemnat încă de la naşterea proiectului, în 2007, să regizeze pelicula.

Atât adaptarea celor de la Universal, Snow White and The Huntsman, cât şi cea a Relativity Media, The Brothers Grimm: Snow White (regizat de Tarsem Singh) au avansat recent cu producţia, însă studiourile Disney au recuperat acum, prin angajarea lui Arndt. Este posibil deci, ca în 2012 (conform datelor de lansare stabilite) să vedem în cinematografe trei variante diferite ale poveştii adusă în atenţia tuturor, acum mai bine de un secol, de către Fraţii Grimm.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JohnnyAddams pe 2 februarie 2011 11:40
Nu.....de ce il refac?? Nu era nevoie, Arndt e un scenarist fantastic, insa trebuia sa ramana la creatii originale, nu sa treaca la rescrieri, mai ales pt Disney. Pixar e Pixar, Disney isi copieaza creatiile la nesfarsit in lipsa de idei.
LaFox pe 2 februarie 2011 14:23
3 variante cu alba ca zapada in 2012!!!!!!
legolas05 pe 2 februarie 2011 14:28
interesant
onu pe 2 februarie 2011 17:36
tare "Apple"-ul din manca :) (Pixar -> Apple)
Plume pe 2 februarie 2011 19:09
Da... sunt sigura ca or sa se calce oamenii pe picioare ca sa vada TREI VARIANTE ale aceleiasi povesti, in acelasi an. Ce naiba or avea si studiourile astea-n cap?
alex_il_fenomeno pe 3 februarie 2011 11:14
cel putin are sanse sa fie un film bun , prin scenaristul inspirat care a reusit sa faca un lucru bun cu Toy Story !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells