Joseph Gordon-Levitt, aproape sigur în ultimul film Batman

de Cristina Grigore în 2 Feb 2011
Joseph Gordon-Levitt, aproape sigur în ultimul film Batman

Umbla de ceva  vreme zvonul că Joseph Gordon-Levitt va colabora din nou cu regizorul sub indicaţiile căruia s-a aflat şi în Inception. Deadline ne aduce confirmarea, însă nu menţionează şi rolul din The Dark Knight Rises pentru care Levitt se află acum în discuţii cu Christopher Nolan şi Warner Bros.

Nolan nu a dat, până la această dată, prea multe detalii în legătură cu ultimul său film Batman, însă a făcut în ianuarie o dezvăluire importantă, aceea că Anne Hathaway o va juca pe Selina Kyle, iar Tom Hardy (co-star-ul din Inception) îl va interpreta pe antagonistul Bane.

Deşi unele surse îl plasau pe Levitt în pielea lui The Riddler, apoi Hugo Strange părea o bună alegere pentru apariţia în The Dark Knight, e greu de crezut că, odată cu adăugarea în scenariu a Selinei şi a lui Bane, va mai exista şi un al treilea personaj negativ în film.

Ne putem aştepta, însă, la un scenariu excelent din partea lui Nolan, după cum a declarat recent directorul de imagine al acestuia, Wally Pfister, care a citit scenariul acum două săptămâni: „Pe scurt, Nolan a reuşit. Este un scenariu fenomenal”. După ce a revăzut primele filme Batman ale regizorului, Pfister este convins că vom avea de-a face cu o trilogie perfectă. El recomandă însă, să vedem ultimul film în format IMAX, pentru că, promite el, vom avea parte de o experienţă vizuală aproape de perfecţiune. În plus, a mai adăugat Pfister, scena de început a filmului „vă va da pe spate”.

Levitt are timp să-şi negocieze apariţia în The Dark Knight Rises până în primăvară, când încep filmările. Cum am anunţat anterior, în ianuarie, parte a acestora vor avea loc şi în România.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JackRaven pe 2 februarie 2011 09:03
Hugo n-are cum sa fie....e prea tanar si arata ca un prostanac...poate-l baga ca robin >>
smiley3abe pe 2 februarie 2011 09:48
Robin sigur nu va fi in The Dark Knight Rises. Nolan a declarat ca nu i-ar placea sa apara Robin in trilogie, iar Christian Bale a spus ca daca va exista si un Robin, el va renunta la film. Deci, no Robin. Acum, ramane de vazut pe cine va interpreta JGL
mirko pe 2 februarie 2011 11:01
se pare ca regizorul Nolan incepe sa-i placa de pustiul asta cum joaca. Pana acum la distribuit in cam toate filmele sale. Acum sunt curios ce fel de rol va avea in film. Sper ca nu va fi Robin...
Liviu- pe 2 februarie 2011 11:07
In toate filmele sale adica in 1 din 6?
JohnnyAddams pe 2 februarie 2011 11:37
Nolan mereu a preferat mai multe personaje negative.

@JackRaven: L-ai vazut pe Levitt in vreun rol negativ sa zici ca arata ca un prostanac. Poate cand rade da, dar a jucat unele roluri negative in care nici nu zicea ca e el. In alta ordine de idei, Nolan nu va copia niciodata un personaj, daca va fi Hugo Strange, va fi total diferit de varianta din benzile desenate. Exact cum va fi si cu Bane, o versiune total diferita.

batmanfan pe 2 februarie 2011 12:16
ar putea fi un exceptional Black Mask ori Mad Hatter....i se potrivesc multe personaje, pana si robin chiar. Insa nici eu, si cred ca nici Nolan, nu ar vrea ca el sa fie Robin. In fine, ma bucur ca joaca in film caci e un actor exceptional.
legolas05 pe 2 februarie 2011 14:29
este un actor bun,ar putea face fata
JohnnyAddams pe 2 februarie 2011 16:11
@batmanfan : Drepturile personajului "Mad Hatter" sunt detinute de Disney, exact cum s-a intamplat cu Kingpin (personaj din Spider-Man) unde drepturile sunt detinute de studio-urile Fox care au realizat filmul Daredevil.
batmanfan pe 2 februarie 2011 17:46
@JohnyAddams: Sper sa nu faci o confuzie si sa crezi ca m-am referit la acel Mad Hatter din "Alice in Wonderland", caci nu la el m-am referit, ci la Mad Hatter din universul Batman (search wikipedia). Insa daca e chiar asa, atunci chiar e nasol, ar fi prea complicat. Raman insa multe optiuni: Black Mask, Great White Shark, Hush, Calendar Man, The Ventriloquist etc. Are unde sa aleaga. O sa fie un film bun indiferent ce personaj va primi. Abia astept
JohnnyAddams pe 2 februarie 2011 18:18
Mi-am dat seama, stiu si eu la ce te-ai referit, insa sunt drepturi de nume. Nu o sa vezi doua personaje pe ecrane cu nume identic.
JohnnyAddams pe 2 februarie 2011 18:18
BTW, Joseph Gordon-Levitt tocmai a fost confirmat in Batman 3. Sursa: Deadline.
Radu1711 pe 2 februarie 2011 18:22
este un actor talentat o sa se descurce si singur
RomaniaMare pe 2 februarie 2011 18:34
O veste buna.
patronu pe 2 februarie 2011 21:39
unde scrie bre, ca a fost JGL confirmat?! am cautat tot netu si cica tot in negocieri e
red pe 2 februarie 2011 21:56
JohnnyAdams, te inseli. AMARNIC!
Disney nu are absolut niciun drept asupra numelui sau personajului. Alice in Wonderland face parte din domeniul public. Si este in aceasta pozitie de mai bine de un secol, de aici si abilitatea DC de a folosi un personaj cu inspiratie masiva. Orice studio poate adapta povestea si se poate folosi de personaje.

red pe 2 februarie 2011 22:01
A, si apropo, Kingpin nu e personaj din Spider-Man. E un personaj negativ reprezentativ pentru orasul New York din seria Marvel. Si cam toti supereroii din Marvel sunt in jurul New Yorkului, asa ca deseori se intampla ca un personaj negativ sa faca un cross-over.

Dar asa, pentru informatia ta, desi prima aparitie si-a facut-o intr-un numar Spider-Man, este adversarul principal al lui Daredevil. De aceea l-au si putut folosi Fox. Knd Fox a cumparat drepturile Daredevil, au luat drepturile pentru toate personajele asociate in principal cu el - cum ar fi Kingpin. Daca Kingpin era personaj semnificativ Spider-Man, Sony avea drepturile asupra lui. Capisci?

Bayard pe 2 februarie 2011 23:51
Daca Nolan o sa continue cu obsesia asta de a folosi din nou si din nou acelasi actori.... cand sa zicem o sa aiba vreo 2 filme slabute, toti o sa-l acuze de treaba asta. De-abia astept Batman 3..... de la Dark Knight incoace nu cred ca am vazut vreun film mai bun. Oricum si distributia este exceptionala (mai putin Hathaway de care nu-mi place deloc, dar pana la urma nici celelalte personaje feminine din seria Batman a lui Nolan nu mi-au placut si totusi filmele au fost exceptionale)
rizea.alex70 pe 3 februarie 2011 11:43
Abia astept ultimul film Batman...mai ales ca o sa fie filmat si pe la noi prin tara...va fi fenomenal...:P
alex_il_fenomeno pe 3 februarie 2011 16:05
Joseph Gordon-Levitt este un actor bun , sunt fericit ca in sfarsit prinde un rol pe masura talentului sau !
Iamsaved pe 3 martie 2011 11:42
Ar fi bestial sa-l vedem in acest film,sunt sigura ca ar face fata.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells