Larry Hagman se întoarce în Dallas

de Ştefan Dobroiu în 2 Feb 2011
Larry Hagman se întoarce în Dallas

Chiar dacă nu vor mai fi în centrul atenţiei, J.R., Bobby şi Sue Ellen, interpretaţi de aceiaşi Larry Hagman, Patrick Duffy şi Linda Gray, vor reveni în celebra fermă Southfork. Canalul TV TNT se pregăteşte să ne reatragă atenţia cu încercatele relaţii din familia Ewing şi se bazează şi pe actorii din Dallas, serialul original, pentru a face acest lucru.

În noul serial, protagoniştii sunt fiii celor doi fraţi J.R. şi Bobby. John este fiul lui J.R., anunţă Deadline, şi va fi interpretat de Josh Henderson, transformat într-o celebritate de alt serial popular al momentului, Desperate Housewives. Celălalt este Christopher şi numele actorului care îl va interpreta nu a fost dat încă publicităţii.

Jordana Brewster va fi Elena, fiica bucătarului de la Southfork şi centrul gravitaţiei unui triunghi amoros format de ea cu cei doi veri. Competiţia pentru inima Elenei şi ura dintre părinţii lor tensionează la maximum relaţia dintre Christopher şi John.

În ceea ce priveşte subiectul, se pare că familia este în primejdie să piardă ferma Southfork, iar John, Christopher, J.R. şi Bobby trebuie să facă tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sabinalin pe 2 februarie 2011 12:37
Astept cu mare interes!!!
mirko pe 2 februarie 2011 13:06
Daca va avea succesul pe care l-a avut si serialul ramane de vazut. Oricum sunt incantat de initiativa si m-as bucura inca o data sa-l revad pe J.R. cu ranjetul lui malefic. :)
qq pe 2 februarie 2011 14:17
uuu

ma uitam la Dallas cand eram mic :D

Hawai28 pe 2 februarie 2011 21:26
Super ! Abia astept .Imi aduc aminte foarte bine de ceelebrul serial Dallas ,daca in 1990 sa terminat la sezonul 13 sa se continuie cu sezonul 14
adrian t pe 2 februarie 2011 23:22
Pt Hawai 28

Vezi ca sezonul 13 a avut doua continuari ca filme de televiziune de 1h si 30min.Se numeau : Dallas - J.R Return si Dallas - War of the Ewings.Din cauza faptului ca Larry Hagman era bolnav s-a incheiat serialul Dallas in 1991,altfel inca se facea serialul si acum probabil pentru ca avea succes la public.

cetateanu pe 3 februarie 2011 10:15
Nu pot decat sa ma bucur chiar daca nu va avea mare priza la public macar va fi vizionat de cei nostalgici printe care ma numar si eu.
alex_il_fenomeno pe 3 februarie 2011 15:59
wow ! si eu am vazut cateva episoade din clasicul "Dallas" si am ramas uimit de cat de frumos putea sa fie un serial al anilor '80 !
marian pe 5 mai 2011 15:21
cand incepe? astept cu foarte mare interes.
Manusa pe 13 iulie 2011 19:46
Un serial de exceptie dar continuarea lui poate sa fie reusita dar poate fi si nereusita, ramane de vazut. Cum am fost obisnuiti in ultima vreme sa se faca continuari ale unor filme mai vechi sau noi asa va fi si acesta dar sper ca va fi unul reusit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells