Pierce Brosnan a salvat-o de la moarte pe Uma Thurman

de Răzvan Boboc în 26 Mai 2009
Pierce Brosnan a salvat-o de la moarte pe Uma Thurman

Pierce Brosnan i-a salvat viaţa actriţei Uma Thurman. Actorul a reuşit să oprească o camionetă scăpată de sub control, în timpul filmărilor pentru pelicula Percy Jackson and the Lightning Thief, anunţă Femalefirst.co.uk.

Autovehiculul se îndrepta cu viteză spre locul unde se odihnea Uma Thurman.

"Nu se afla nimeni la volanul camionetei care se îndrepta spre zona cu iarbă unde Uma se odihnea, alături de colegii de filmare. Pierce a strigat: Daţi-vă la o parte! A alergat spre camioneta, a deschis uşa şoferului, a sărit în maşină şi a apăsat frâna", a declarat o sursă.

În urma accidentului, s-a creat puţină panică pe platourile de filmare. Cel mai important e că nimeni nu a fost rănit.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 26 mai 2009 01:26
Wow... deci wow...
Se pare k lui Pierce inca i-au mai ramas reflexele alea de James Bond. Pare greu de crezut,dar daca e adevarat, felicitari lui, un adevarat 007. Nu s-a pierdut in fatza pericolului, nu s-a gandit la propria siguranta, nu s-a gandit decat k viatza unor oameni nevinovati este in pericol, si cu adrenalina pompandui in sange a actionat la momentul potrivit. E... ? Nu k faza asta pare rupta exact din filmele cu James Bond ? Mai lipsea niste nitroglicerina in tirul ala,sau mai bine un virus mortal !
Oricum,lasand la o parte mistoul, baiatul este practic erou (REPET: daca ceea ce s-a scris e adevarat, si nu e ori o fantezie sau o exagerare de-a ziaristilor ),iar noi ii multumim pt Uma,k din pct meu de vedere ar fii fost chiar o tragedie sa ii se fi intamplat ceva.

doinarac pe 26 mai 2009 07:14
Cool! SE pare ca "personajele" transmit ceva actorilor care le au intruchipat!
monisss pe 19 decembrie 2009 20:52
Pfooaaa :X:X:X ceva desprins din filmele cu supereroi :x Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit articolul... Pierce Brosnan este unul dintre actorii mei preferati; se pare ca ceva din personalitatea lui James Bond i s-a transmis; foarte curajos din partea lui sa se gandeasca la cei din jurul sau si in momentul in care a vazut ca colegii lui sunt in primejdie nu a mai stat pe ganduri si a actionat...nu s-a mai gandit la el, nu i-a mai fost frica de pericol, ci pur si simplu s-a gandit la faptul ca cei dragi sunt in primejdie si, comportandu-se ca un adevarat super erou a reusit sa stapaneasca masina... Nu cred ca multi ar fi facut acest lucru mai ales ca in zilele noastre fiecare se pune pe sine pe primul lor si dupa aceea restul.
Bravo lui
Felicitarile mele ;)
Jos Palaria b-)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells