Numaratoarea inversa a inceput! Au mai ramas 4 zile de vot!

18 Feb 2008
Numaratoarea inversa a inceput! Au mai ramas 4 zile de vot!

1400 de voturi s-au strans deja la Premiile Cinemagia pentru filmul romanesc. Daca tu inca nu ai "taxat" ce nu ti-a placut in 2007 cat priveste... filmul romanesc ori nu ai laudat ce a fost mai bun in anul care s-a incheiat, trebuie sa stii ca mai sunt 4 zile in care o poti face. Fii dintre aceia care hotarasc care sa fie Premiile Cinemagia pentru filmul romanesc! Voteaza aici.

Am avut un 2007 surprinzator: desi putine filme romanesti – unul a adus Romaniei Palme D`Or-ul – cea mai importanta distinctie la un festival de film, iar altul Marele premiu Un Certain Regard, tot de la Cannes. Au fost si cateva filme neinspirate, care au dezamagit publicul. Acum a venit momentul sa ne exprimam si noi, publicul spectator. Ce actor v-a convins ca a intrat in pielea personajului sau aducand un plus de valoare filmului? Ce muzica a surprins cel mai bine nuantele scenariului, aducand un plus de percutanta mesajului general? Care poveste v-a placut mai mult? Si care vi s-a parut cel mai slab film romanesc al anului 2007? Acum a sosit momentul sa o spuneti!

Un buton special de vot a fost creat chiar pe homepage-ul site-ului: votul dvs. va fi luat in considerare daca faceti cate o selectie la toate cele 18 categorii. Premiile Publicului pentru filmul romanesc se vor decerna pe 21 februarie. Ca sa poti si tu premia si, respectiv, sanctiona ce s-a facut bine si ce nu in filmul romanesc, in 2007!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells