Noua moda de pe micile ecrane: femeile politist

de Cristina Popov (Joe) - Pro Cinema în 9 Aug 2006
Noua moda de pe micile ecrane: femeile politist
Serialul Cu singe rece / Cold case difuzat de Pro Cinema in fiecare joi de la ora 20.00 a ocupat locul 20 in topul celor mai vizionate seriale ale anului trecut cu 14,5 milioane de telespectatori. Potrivit New York Post, audienta lui a fost mai mare decat cea a serialelor de acelasi gen in care personajele principale erau masculine precum 24 sau Law & order: SVU.
Fie ca este vorba de Directorul de politie/Comandantul.. din The Closer, Brenda Johnson sau fie ca vorbim de detectivul Lilly Rush din Cold Case, femeile politist isi gasesc un loc in perioada de varf a difuzarii TV si sunt toate bine primite de catre public.
Schimbarea aceasta este in special apreciata de adevaratele politiste care sunt cu ochii pe astfel de seriale inovatoare. Fostul inspector al departamentului de politie din New York, Susan Morley spune ca adevaratele politiste nu arata intotdeauna perfect asa cum se vede la televizor, insa astfel de personaje demonstreaza capacitatea femeii de a reusi intr-o astfel de profesie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells