Nolan o vrea pe Marion Cotillard în Batman

de Cristina Grigore în 14 Feb 2011
Nolan o vrea pe Marion Cotillard în Batman

Ce-a de-al treilea film Batman ce va sta sub regia lui Christopher Nolan, The Dark Knight Rises, va reuni, printre alte nume cunoscute, o parte din actorii din Inception. După Joseph Gordon-Levitt şi Tom Hardy, iată că şi Marion Cotillard este invitată să ia parte la aventurile eroului din Gotham City.

Ştirea a fost publicată de Le Figaro şi preluată de Bleeding Cool, iar o confirmare este aşteptată în curând. Actriţa, care aşteaptă un copil în primăvara acestui an, împreună cu partenerul ei, actorul Guillame Canet, a declarat că a ales să lucreze la un singur film în 2011. Ea a renunţat de curând la rolul din Cosmopolis, regizat de David Cronenberg şi va începe se pare, din mai, filmările la noul Batman.

Cum rolul Selinei Kyle îi revine lui Anne Hathaway, este posibil ca personajul pe care îl va interpreta să nu fie prea solicitant şi nici să o ţină prea mult departe de familie.

The Dark Knight Rises, ce va fi lansat pe 20 iulie 2012, va fi filmat aproape în întregime în format IMAX, cu camere de înaltă rezoluţie, pentru a obţine, conform unei afirmaţii a lui Nolan, „ceva ce, din punct de vedere tehnologic, nu a mai fost realizat până acum”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 14 februarie 2011 17:50
este o actrita buna
Krakatau pe 14 februarie 2011 18:49
Se stie ca lui Nolan ii place sa lucreze cu aceeasi actori. Parca vad ca-i gaseste si lui Ellen Page un rol. Ceea ce nu m-ar nemultumi deloc :D
batmanfan pe 14 februarie 2011 19:06
@krakatau: Nu fi atat de rautacios cu Nolan :)) . Daca lui ii place sa lucreze cu actori care ii cunoaste foarte bine si simte ca vor juca exceptional in film, nu gasesc nimic in neregula. In legatura cu Ellen Page, sunt de acord. Nu are ce cauta in film, si nici nu cred ca Nolan s-a gandit vreodata la ea ca posibila candidata pentru vreun rol din seria Batman. Cat despre M. Cotillard sa speram ca nu va dezamagi, daca intr-adevar va accepta sa joace in film.
JohnnyAddams pe 14 februarie 2011 20:01
Marion Cotillard este o actrita fantastica, ea si cu Cillian Murphy au furat show-ul in Inception. Ellen Page a fost cel mai slab lucru din Inception, insa nu vreau sa dau vina pe ea, poate rolul nu i s-a potrivit... totusi as prefera-o pe Evan Rachel Wood in cazul in care doreste o actrita de varsta lui Page. Lui Wood i s-ar potrivi Harley Quinn.
Krakatau pe 15 februarie 2011 01:11
Si eu am fost un pic dezamagit de Ellen Page, e printre actritele pe care le apreciez, dar nu i-a iesit de data asta. Pacat, era cel mai important rol din cariera de pana acum.
Nu sunt rautacios cu Nolan, am facut o sesizare doar :P Bine, una pe care-au mai facut-o multi altii.

RomaniaMare pe 15 februarie 2011 01:53
Marion Cotillard - femeia cu cei mai frumosi ochi din lume !
cristi23 pe 15 februarie 2011 10:33
este o actrita foarte buna ,sunt sigur ca se va descurca
rob3rt_89 pe 16 februarie 2011 00:28
frate daca vin astia in romania ma mut in turda:)))
alex2812 pe 21 februarie 2011 22:43
este sigur ca Marion Cotillard va juca rolul Taliei Al Ghul, iar Joseph Gordon Levitt, rolul lui Roman Sionis

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells