Noi şi formidabile personaje din Kung Fu Panda 2!

de Cristina Grigore în 10 Mar 2011
Noi şi formidabile personaje din Kung Fu Panda 2!

Dreamworks Animation a lansat zilele trecute un nou poster al Kung Fu Panda 2, şi a adăugat acum patru noi afişe în care apar şi eroii negativi pe care Po, eroul acestei poveşti, trebuie să-i învingă şi să salveze China de o distrugătoare invazie, prevenind astfel dispariţia străvechii arte marţiale, Kung fu. Imaginile au fost preluate de pe Collider.

Po, devenit acum formidabilul Luptător Dragon, are de înfruntat un inamic grozav, Lord Shen (a cărui voce va fi Gary Oldman), şi este ajutat în dificila sa misiune de Cei Cinci Furioşi, alături de care a rămas să păzească Valea Păcii.

Extrem de inteligent şi necruţător în luptă, Shen este şi extrem de ambiţios. Planul său este de a desfiinţa complet arta kung fu şi de a prelua conducerea Chinei. Este ajutat de Wolf Boss, loialul său subordonat, bun strateg şi mâna sa dreaptă. Wolf Boss a fost cândva conducătorul gărzilor palatului imperial al Gongmen City.

Forta brută a armatei lui Shen este reprezentată de Gorillas. Garda personală a lordului este alcătuită în întregime din aceste brute, onorate să-şi slujească oricând stăpânul.

The Soothsayer (Michelle Yeoh), fostă sfătuitoare a Păunilor, conducători ai Gongmen City, este înţeleaptă şi poate prevedea viitorul. Po şi prietenii săi vor avea în ea un ajutor de nădejde în aventura la care vor lua parte.

Numele oficial al animaţei, ce va fi lansată în România pe 10 iunie 2011, este Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom. Printre vocile care vor da viaţă personajelor se numără şi: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu şi Jean-Claude Van Damme.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
jude pe 31 martie 2011 18:38
ce draguț...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells