Neill Blomkamp va juriza filme româneşti de un minut

de Gloria Sauciuc în 11 Iul 2010
Neill Blomkamp va juriza filme româneşti de un minut

"€œFILMINUTE” se pregăteşte pentru ediţia a 5-a a festivalului internaţional de film de un minut.

Preşedintele juriului şi co-fondatorul festivalului, John Ketchum, a anunţat cooptarea a două nume marcante în echipa sa de jurizare. Regizorul de film Neill Blomkamp (District 9) şi directorul de publicitate Mark Tutssel (Global Chief Creative Officer Leo Burnett Worldwide) fac acum parte din juriul festivalului internaţional.    
 
 "Care ar fi ingredientele unui film bun? Dar ale unui film de un minut foarte bun?" Acestea sunt întrebările la care ar trebui să răspundă juriul festivalului internaţional FILMINUE. Înainte de 20 august - termenul limită de înscriere, regizori şi producători din întreaga lume, inclusiv din România, îşi vor pune aceleaşi probleme în timp ce se vor înscrie în această competiţie anuală.    
 
 "Vom analiza, din nou, peste 2000 de filme, animaţii şi mixuri narative din peste 60 de ţări, înainte de a alcătui lista scurtă ce va cuprinde 25 de producţii", spune Ketchum. "Juriul nostru este încântat şi surprins de fiecare data de calitatea, originalitatea şi impactul filmelor care ajung în finală. Ne este foarte greu să alcătuim acest shortlist şi, cu siguranţă, reprezintă o sarcină foarte dificilă şi pentru extraordinarul nostru juriu."

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 12 iulie 2010 08:01
este destul de greu sa alegi 25 de filme din toate, dar pentru asta sunt platiti ...
gigi kent pe 12 iulie 2010 09:36
bine, ba, asa, ar trebui sa anuntati cam toate festivalele ce au loc, data cand incepe admiterea si cu ceva inainte sa se termine admiterea, pentru reamintire. cu cat mai mult cu atat mai bine. Chiar si niste articole despre festivaluri ar pica bine. Am rasfoit cartea aia aparuta recent cu totul despre scurt metraj, totul vorba vine, ca era cam naspa, generalitati despre cum sa faci un film, si banalitati de astea, dar avea la sfarsit o lista cu festivale de scurt. pentru lista aia imi pare rau ca n-am luat cartea, dar m-a enervat continutul.
ofelik_cat pe 12 iulie 2010 23:34
mult succes in alegerea filmelor....dar un minut nu i cam mult ? :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells