Monstrul din Star Trek: roşu şi rău

de Ştefan Dobroiu în 21 Apr 2009
Monstrul din Star Trek: roşu şi rău


Poate nu ai auzit niciodată de el, dar Neville Page te-a speriat şi te va mai speria de multe ori cu creaturile sale. Page este omul din spatele monstrului din Cloverfield, iar noua sa "operă de artă", Marele Roşu din Star Trek: The Future Begins, de-abia aşteaptă să ţâşnească din abisurile unei planete acoperite de gheaţă pentru a-l muşca puţin pe neînfricatul căpitan Kirk (Chris Pine). Dacă în trailerul filmului îl pierzi dacă clipeşti măcar o dată, nu acelaşi lucru se întâmplă pe website-ul Wired, unde Page a publicat nu mai puţin de şapte imagini cu monstrul său, adevărat Argus acoperit de ochi.

Pe lângă Cloverfield şi Star Trek, Neville a creat redutabilii peşti din Piranha 3D, dar şi o mulţime de fiinţe care mai de care mai fantastice în mult-aşteptatul Avatar al lui James Cameron. Ca şi până acum, "maestrul bestiilor", după cum este supranumit la Hollywood şi-a obţinut monstrul pornind de la zoologia terestră. "Dacă o cunoşti, o poţi manipula astfel încât până şi cele mai bizare creaturi vor părea reale". Membrele broaştelor de copac, fălcile undiţarului, sau enorma guşă roşie a păsărilor fregată au fost combinate pentru a-i da naştere Marelui Roşu.

În galeria de mai jos nu veţi găsi doar desene ale monstrului, ci şi mulaje sau diferite înfăţişări ale ochilor creaturii. Pornind de la acestea şi cu ajutorul unei întregi echipe de efecte speciale, Page a obţinut prototipul CGI al monstrului, pe care-l veţi vedea în adevărata lui splendoare din 8 mai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin pe 14 august 2010 16:10
sunt cele mai urate poze

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells