MGM Channel prezintă “Movie Madness”

28 Sep 2009
MGM Channel prezintă “Movie Madness”

În prima şi a treia zi de JOI a fiecărei luni, în perioada octombrie 2009 - ianuarie 2010, cei care trec pragul cinematografului Hollywood Multiplex  vor savura cele mai bune filme clasice de la MGM, cu distribuţii de excepţie.

Din octombrie 2009 până în ianuarie 2010, canalul MGM Channel prezintă Movie Madness, cele mai bune filme clasice la cinematograful Hollywood Multiplex - Mall Vitan, Bucureşti.    

Cu peste 80 de ani de experienţă în producţia de filme, MGM reprezintă un brand legendar în lumea divertismentului, având cea mai mare şi modernă bibliotecă de filme de la Hollywood. În 2010, MGM Channel şi-a propus să vină cu o nouă înfăţişare şi un conţinut mai bun pentru cinefili.    

Pe data de 1 octombrie, începând cu orele 19:30, bucuraţi-vă în premieră pe marele ecran, de inconfundabilul Inspector Clouseau (Peter Sellers), în filmul Pantera roz, regizat de Blake Edwards. Inspectorul Jacques Clouseau este un detectiv care cu greu poate să facă un pas fără să dărâme o vază, sau să deschidă o uşă fără să se lovească cu capul de ea. Cu toate acestea, lui îi revine importanta sarcină de a lua urmele a trei hoţi de bijuterii, care plănuiesc jefuirea unei enorme pietre preţioase - Pantera Roz - aflată în proprietatea Prinţesei Indiene Dala, interpretată de Claudia Cardinale.

Şi în lunile noiembrie şi decembrie, Movie Madness prezintă unele dintre cele mai cunoscute filme clasice MGM pe marile ecrane: comedii savuroase, western-uri şi filme de acţiune, având în distribuţie actori consacraţi, de la Marilyn Monroe şi Burt Lancaster, la Clint Eastwood.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 13:30
foarte bine ca prezinta
alex_il_fenomeno pe 12 iulie 2010 08:33
filmele marca MGM sunt foarte bune!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells