Matt LeBlanc îşi reia rolul din Friends?

de Cristina Grigore în 19 Ian 2012
Matt LeBlanc îşi reia rolul din Friends?

Matt LeBlanc, cel care l-a interpretat timp de 10 ani pe Joey din serialul Friends, a declarat că ar lua în considerare revenirea la acest rol şi asta pentru că i-ar prinde bine banii pe care i-ar primi pentru prestaţia sa, scrie TMZ.com.

Întrebat dacă se gândeşte la o reîntâlnire cu vechii săi colegi de serial pentru o continuare a acestuia, actorul, care în ultimele două sezoane ale lui Friends a încasat aproximativ un milion de dolari pe episod, a răspuns: „Aş vrea eu… N-ar strica nişte bani în plus”.

Momentan, LeBlanc nu s-ar putea întoarce la rolul lui Joey nici măcar într-un film inspirat din evenimentele din Friends, deoarece nici una dintre fostele sale vedete nu a fost de acord cu un asemenea proiect. „Suntem mândri de ce am realizat cu acest serial”, spunea Aniston în 2010. „Nu ne dorim să stricăm asta printr-un film decât dacă suntem siguri că este cea mai bună alegere”.

LeBlanc, în vârstă de 44 de ani, a fost nominalizat de trei ori la Globurile de Aur pentru rolul din Friends şi spin-off-ul acestuia, Joey. Actorul a fost în sfârșit răsplătit cu o statuetă de către Asociaţia Presei Străine la Hollywood în acest week-end, fiind numit Cel mai bun actor într-un serial TV comedie sau musical pentru prestaţia sa din Episodes.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 19 ianuarie 2012 13:22
Asa cu parul alb, arata cu 30 de ani mai batran :) ....
Crist11 pe 19 ianuarie 2012 14:49
Hai fi modest... 20 ani.
sorineldobre pe 19 ianuarie 2012 16:34
Parul alb se poate vopsi , eu il admir pe Matt pt. ca a avut grija la silueta, incepuse sa se ingrase , acum arata excelent in Episodes. A castigat mult si in experienta e un adevarat actor de valoare , poate juca orice nu doar comedie.
alex_il_fenomeno pe 23 ianuarie 2012 15:53
mi se pare ciudata aceasta veste ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells