Chris Hemsworth va fi tată

de Cristina Grigore în 19 Ian 2012
Chris Hemsworth  va fi tată

Chris Hemsworth şi soţia sa, Elsa Pataky, vor deveni părinţi, scrie revista People. Primul copil al cuplului va veni pe lume în această primăvară, iar actriţa spaniolă, căsătorită cu Hemsworth din decembrie 2010, a declarat că sunt amândoi „încântaţi şi foarte nerăbdători”.

Ea a mai spus revistei ¡Hola!: „A avea alături persoana pe care o iubeşti şi a întemeia o familie cu aceasta este cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla în viaţă. Nu poţi cere mai mult”.

Elsa, în vârstă de 35 de ani şi Chris, 28 sunt decişi ca, pe viitor, să-şi lărgească şi mai mult familia, ambii dorindu-şi mai mult decât un copil. Actorul australian şi partenera sa de viaţă nu au dorit însă să afle sexul primului lor născut.  „Deoarece este primul nostru copil, nu contează dacă este băiat sau fată, tot ce ne dorim este să fie sănătos”, a mai spus viitoarea mamă.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 19 ianuarie 2012 21:31
Habar n-aveam ca astia 2 sunt impreuna...Pe profilul Elsai Pataky scrie ca este impreuna cu altcineva...Ma bucur pentru ei..Sa fie sanatos copilul si...la cat mai multi :))
alex_il_fenomeno pe 23 ianuarie 2012 15:51
cred ca e mare noroc pe capul tatalui ! sa ii fie sanatos .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells