Little Fockers şi True Grit îşi menţin poziţiile

de Cristina Grigore în 3 Ian 2011
Little Fockers şi True Grit îşi menţin poziţiile

Trecerea la noul an nu a afectat prea mult clasamentul box-office-ului american. Conform rezultatelor BoxOfficeMojo, primele trei locuri, ce includ un remake şi două continuări, au rămas neschimbate - Little Fockers pe locul întâi, cu încasări de 26,3 milioane de dolari, urmat de True Grit, cu 24,5 milioane şi TRON: Legacy, cu 18,3 milioane.

Cu un buget de doar 38 milioane de dolari, faţă de cele 100 de milioane ale Little Fockers şi 170 ale Tron: Legacy, remake-ul fraţilor Coen este cu siguranţă cel mai profitabil, câştigurile sale totale însumând 86,7 milioane în cele 12 zile de când rulează în cinematografele americane.

În comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului 2009, când în top se aflau Avatar, Sherlock Holmes şi The Blind Side, suma totală adunată din vânzarea biletelor de cinema în 2010 a scăzut În Statele Unite cu 35 de procente, ultimele opt săptămâni înregistrând o scădere constantă.

Nici restul clasamentului nu aduce surprize, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, aflată săptămâna trecută pe 4, făcând rocadă cu Yogi Bear, ce se afla pe locul 5. Încasările au crescut însă, faţă de săptămâna trecută  – Yogi Bear, 13 milioane iar Narnia 3, 10,5 milioane de dolari.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Tangled, care schimbă locul cu The Fighter, trecând pe 6 datorită unui avans de opt mii de dolari peste cele 10 milioane adunate de filmul lui David O. Russell.

Pe 8 se menţine Gulliver’s Travels, ale cărui încasări cresc faţă de week-end-ul trecut ajungând la  9,1 milioane.  Black Swan rămâne pe 9, cu 8,5 milioane de dolari încasări, iar pe 10 ajunge The King’s Speech, cu 7,6 milioane.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Piratu pe 3 ianuarie 2011 12:43
True Grit pare a fi un film interesant de urmarit....
Krakatau pe 3 ianuarie 2011 17:01
Cu siguranta este.
Little Fockers am vazut, la calitate proasta si fara subtitrare, dar cu toate astea mi-a placut :D Nu la fel de mult ca primele doua, totusi. Prezente noi si incantatoare din partea Jessicai Alba si a lui Harvey Keitel.

psihologu pe 3 ianuarie 2011 17:59
nu se ridica la nivelul celorlalte si in mod special la primul....slabut, pacat de actori...
IOAN VASILE pe 3 ianuarie 2011 18:41
Ce ciudat, dupa o absenta destul de lunga, Jeff Bridges este in top 3 cu doua filme , pe locurile 2 si 3 !!! Super performanta! Trebuie sa vad si True grit, am vazut TRON-ul de doua ori si parca ar mai merge , prima data m-au furat efectele , a doua oara chiar l-am inteles cu totul !Nu stiu, lui De Niro parca nu i se potriveste comedia, nu este in mediul lui...Doar o parere..
Krakatau pe 3 ianuarie 2011 21:30
Lui De Niro i se potriveste absolut orice, orice rol ii vine manusa. Suntem noi obisnuiti sa-l vedem in alt fel de filme, de-aia. Postura de socru recalcitrant i se potriveste la fix :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells