Leonardo DiCaprio poarta TAG Heuer

3 Feb 2009
Leonardo DiCaprio poarta TAG Heuer

O intelegerea semnata pe 3 ani intre brand-ul elvetian de ceasuri TAG Heuer  si DiCaprio, precum si un angajament de mai multe milioane de dolari au fost de curand puse la punct, o data cu numirea lui DiCaprio ca noul ambasador de imagine TAG Heuer .

 "Timpul inseamna sanse. Ce alegem sa facem cu timpul pe care il avem depinde in totalitate de noi, dar din fericire, noi facem alegerile potrivite, alegeri responsabile care ne conduc spre un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare" - spune Leonardo DiCaprio, in aceasta noua calitate.

Mai mult, Leonardo DiCaprio si TAG Heuer si-au unit fortele pentru a ajuta actiunile caritabile destinate mediului inconjurator.
Un militant ecologist extrem de implicat, DiCaprio are un trecut lung in ceea ce priveste actiunile dedicate mediului. Ia cuvantul in mod regulat la mitingurile ecologice si este un membru important in Natural Resources Defence Council. Este co-autor, co-producator si narator al documentarului "The 11th Hour" bine primit de catre critici si public in 2007, despre lume si ecosistem.
Implicarea lui DiCaprio in mediu si in sustinerea copiilor aflati in dificultate vor fi punctele principale in parteneriatul sau cu TAG Heuer in urmatorii trei ani. "TAG si cu mine vom face donatii celor mai influente si mai active organizatii ecologice din intreaga lume," declara DiCaprio.

Taguri:  The 11th Hour

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells