Kristen Stewart şi Robert Pattinson - amici foarte apropiaţi

de Răzvan Boboc în 31 Aug 2009
Kristen Stewart şi Robert Pattinson - amici foarte apropiaţi

Actriţa Kristen Stewart a declarat că înţelege de ce oamenii cred că ea are o relaţie cu partenerul ei din seria Twilight, Robert Pattinson. Cu toate că sunt foarte apropiaţi, vedeta spune că sunt doar amici.

Stewart susţine că apropierea dintre ei nu este decât una amicală, fără alte implicaţii sentimentale.

În ultima vreme, Robert Pattinson şi Kristen Stewart au alimentat zvonurile conform cărora ar trăi o frumoasă poveste de dragoste şi în viaţa reală. Cei doi au fost văzuţi sărutându-se în timpul unui concert în Canada.

Informaţia apare după ce, cu câteva zile în urmă, actriţa Jennie Garth a dezvăluit că Pattinson are o relaţie cu una dintre fetele din distribuţia filmului. Garth a aflat acest lucru de la soţul ei, Peter Facinelli, care interpretează rolul Dr. Carlisle Cullen în seria Twilight.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sunshiness pe 31 august 2009 10:51
Pana la urma ce conteaza daca sunt impreuna sau nu, e viata lor privata si daca nu vor sa recunoasca ca-i leaga ceva, tine de intimitatea lor. Dar na, trebuie ca presa sa speculeze orice subiect pentru a avea ce scrie.
free_spirit pe 31 august 2009 11:19
Toate barfele sunt doar o alta strategie de a face multe valuri si implicit multi bani!!! Cum al doilea film din serie trebuie sa apara acusi...PR-ul isi face bine treaba! Ganditi-va la vanzarile de obicte promotionale : tricouri, papausi, etc.
ariana pe 31 august 2009 11:42
si daca sunt impreuna ce?e problema lor nu a presei,si oricum le sta bine impreuna si nu cred ca,comit vreo crima daca e adevarat asa ca: mai putine barfe.
free_spirit pe 31 august 2009 11:50
problema e ca de la ei pleaca toate barfele :))...le convine >:)
didi pe 31 august 2009 12:50
numi convine ca imi place de pattinson
ramonikramo pe 31 august 2009 12:55
waw! in sfarsit a aparut si in romania stirea asta8-|
Petra pe 31 august 2009 14:17
promovarea asta...
mik pe 31 august 2009 14:23
sunt urati amandoi cu spume..mai ales ea!!
claud!u pe 31 august 2009 14:48
eu cred ca e sooper tareee:D
Carla pe 31 august 2009 15:28
Nu prea cred asta si in plus..de ce se zice ca s-au sarutat la concertul din Canada?O poza tampita din care nu reiese mare lucru..in fine abia mai face presa ceva bani!
dana pe 31 august 2009 15:47
ea este super urata!
Klara pe 31 august 2009 15:53
mda... am incercat si eu sa citesc "New moon" si pe la jumatea cartii n-am mai rezistat ca muream de plictiseala.
Se pare ca astia in realitate sunt la fel de plictisitori si neinteresanti ca si fimul in care joaca...

LaFox pe 31 august 2009 15:58
ce vrajeala...of publicitatea asta!!!!!!

iar tipa este nasoala rau!!

annalovestwilight pe 31 august 2009 16:12
poi....nu conteaza daca sunt sau nu....dar dak ar fi....foarte frumos....sunt marfa impreuna;)!
ViolentDisorder pe 31 august 2009 16:47
Si cui ii pasa daca astia sunt sau nu impreuna?
gossip.girl pe 31 august 2009 16:53
Sicer eu mas bucura sa fie adv dar sincer nu va inteleg dc naiba lasati com de genul sunt urati vor sa-si faca publicitate asta e o tampenie si invidie iar voi lasati com k nu avti ceva de facut cu viata voastra si stati sa barfiti pe aici si sa specuati tot felul de tampenie va mai trb o punga de seminte si sunt super cool ;) si oricum ati facut foarte mult rating la acest articol dk nu va place nu com si gata sau lasi un com dar nu la fiecare art de spre twilight si distributia , in fine eu ma bucur pt ei dk sunt happy impreuna :)
LaFox pe 31 august 2009 16:56
bai gossip girl tu vrei sa spui ca fetita aia este FRUMOASA????????????

nu vezi bine????cumva?????
ce invidie frate....daca ies acum pe strada vad fete de 1000000 mai misto.....

dan pe 31 august 2009 17:06
kristen este frumoasa?
ba ma lasi asta da gluma...si nici nu-i 1 aprilie.
are o fata de drogata.
p asta chiar ca nu as vrea sa o.....

AeroX pe 31 august 2009 17:16
intrati pe pagina ei pe cinemagia si uitati-va la acel photoshoot al ei.

eu zic ca arata divin......ma rog photoshopat sau nu, arata de milioane:D
nu conteaza daca sunt sau nu impreuna, conteaza cum isi joaca rolurile in twilight saga, sa isi dea silinta sa joace cat mai bine.
E destul pana acum ca fanii pot avea fanteziile lor despre relatii intime intre robert si kristen. E la fel ca la Harry Potter......cat nu s-a barfit despre relatia Daniel Emma si cati n-ar fi vrut sa fie adevarat:P. Asa e si aici.

zah_eu pe 31 august 2009 17:48
nu stiu ce sa cred ... cu toate k ar fi interesant k dupa atatea barfe cei doi sa anunte k sunt impreuna, nu cred k ar fi posibil atata timp cat Kristen are un prieten de ceva timp (Michael Angarano). Cred k unele persoane incurca putin campaniile de promovare ale filmului cu viata reala .Este normal sa-si petreaca atat de mult timp impreuna...trebuie sa se cunoasca foarte bine. Cat despre sarutul lor de la concert ... cred k stiu intradevar sa-si faca publicitate:)). Totusi intrebarea este cu cine este atunci Robert Pattinson?
sucreTM pe 31 august 2009 20:11
urasc stirile de genu !! daca sunt impreuna ce?! OMG ! e viata lor privata , ii admir pe Jay Z si Beyonce ca nu au vrut sa zica nimik de viata lor privata;)
cora_zon pe 31 august 2009 20:14
f bine dak sunt impreuna. nu mai trebuie sa se prefaca la filmari
new moon pe 31 august 2009 22:27
sunt niste draguti si scumpi si voi sunteti niste haters, nu va inteleg, aveti neimpliniri in dragoste?
mausyo pe 31 august 2009 22:35
Erau la concert, se simteau bine, ia luat valul, s-au sarutat oleaca si gata. Mare chestie.
nutzulici pe 31 august 2009 22:46
r trebui ca persoanele kre nu-i agreeaza sa nu lase comm sa nu li se permita..... sunt niste actori superbi.... si chiar dak ar avea o relatie chiar nu vad de ce e asa interesant in viata lor privata pot face ce vor...
C.M.T. pe 31 august 2009 23:06
ei sunt f. f. f. tari........adik joaca bine......1.cel ce a zis ca cele patru carti din seria amurg sunt plictisitoare nu stie ce inseamna o carte cu adevarat buna......probabil ca el citeste Fat-Frumos......m rog.....2.daca nu-ti place de ei doi ce mai cauti pe pagina asta frate?n-ai ce face decat sa-i critici?ma lasi?!.....3.ar fi foarte bine ca ei doi sa fie impreuna pentru ca se potrivesc....arata bine impreuna........4.saruturile dintre ei 2 sunt foarte sexy......:D
emy pe 31 august 2009 23:56
ma bucur pt ei daca mai sunt impreuna,se potrivesc,este viata lor personala
joey pe 1 septembrie 2009 00:03
Frate:)) cui ii pasa daca sunt impreuna!? E treaba fiecaruia ce face cu viata lui. Poza aia de la concert era pur si simplu o poza din care nu releva nimic gen "vai doamne sunt impreuna!!!". Despre felul in care arata pot spune ca el arata foarte bine dar ea e naspa. are barbia urata..bleah si buzele naspa si paru naspa si nasu:)). Macar are ochi draguti. Mi-au placut cartile din seria asta. Le-am citit dinainte sa apara in Romania. Dar la film au avut astia 2 nidte replici dupa care aratau de zici ca urmau sa vomite=)). Iar cand in sfarsit s-au pupat a aplaudat toata sala, pe langa faptul ca urlau aia pe scauna "Da pupativa odata si hai acasa". Nu am nimic cu el sau ea. Faza e ca e treaba lor. Pe noi ar trebui sa ne doara doar felul in care se potrivesc in rolurile pe care le au nu daca se f*t sau nu.
joey pe 1 septembrie 2009 00:05
Si pt C.M.T: Cartea Amurg nu e neaparat o carte cu adevarat buna. Doar personajele sunt tari. Am citit carti mai bune gen: Seria Interviu cu un vapir. Ti-o recomand. E tare si e cam din aceeasi grupa nu?:D
Klara pe 1 septembrie 2009 01:49
@ C.M.T. :si tu n-ai altceva de facut decat sa te iei de comment-ul meu? Crezi ca toate comentariile trebuie sa fie laude, iar cine ii critica pe astia sunt prosti si n-au ce face? E o tara libera si un site in care avem voie sa ne exprimam parerea (buna sau REA) in limita bunului simt. Daca mie mi s-a parut plictisitoare asta nu insemna ca citesc numai Fat-Frumos. Nu ma cunosti si n-ai cum sa tragi concluzii atat de radicale dintr-un comentariu de 4 randuri.
Joaca bine cei doi? Daaaa, si rourile lor sunt atat de dificile. Ar fi trebuit sa ia Oscaru'... Macar o nominalizare acolo... un Glob De "Haur" sa aiba si ei...
Si apropo, eu sunt fata, ca am vazut ca te adresai la masculin (desi user name-ul meu e "klara"). Poate te-ai lasat indus(a) in eroare de poza de la avatar... Daca ai fi auzit de Sherlock Holmes (sau mai bine zis de Robert Downey Jr. -care a cam fost nominalizat la Oscar de doua ori... dar probabil nici nu se compara cu Pattinson) poate ti-ai fi dat seama ca nu sunt eu.

B1TG0D pe 1 septembrie 2009 01:51
vai ce telenovela imbecila toata povestea asta cu astia doi......niste nimeni care se vrea a fi adusi in atentia ta si amea cu orice pret........nu multumesc nu ma intereseaza :|
dydutszu pe 1 septembrie 2009 10:43
eu una nu cred ca is impreuna desi le-ar sta ff bn:D
atreddie pe 1 septembrie 2009 11:58
Daca astia doi sunt impreuna si la un moment dat vine o mare cearta si se despart si inca se mai fac filme Twilight cum o sa mai joace pe platouri ? ? La asta nu v-ati gandit. De aia nu trebuie sa incurci afacerile cu placerea
daniela pe 1 septembrie 2009 22:05
dragutz cuplu,sper sa aiba parte de liniste farazsa fie acaparati de poaparazzii care nu fac altceva decat sa inrautateasca lucruriile.
anyta pe 1 septembrie 2009 22:10
da!!!!!!! sper ca relatia lor sa dureze o vesnicie...le sta uimitor de bine impreuna!
georgianacornelia pe 2 septembrie 2009 19:59
nu-i adevarat ca sunt in preuna sunt nu mai minciuni!
miss.otix pe 3 septembrie 2009 00:54
Mda..Pai stirea asta e cam apusa deja..Si oricum , n'avem de unde sa stim daca tot ce se petrece intre ei e pe bune , sau fac asta de dragul publicitatii . Oricum , cam asa s'a intamplat si in alte filme ( HSM , Numai iubirea , Harry Potter s.a. ) , cu actorii principali , erau un cuplu ca personaje ( sau in fine .. pur si simplu jucau in acelasi film ) si spuf s'au indragostit si in viata reala /:) .. anyway . Si , mai dudes , incercati si voi sa comentati articolul , nu parerea altuia :D . ( in cazul in care nu e chiar tampita si depaseste orice limita a bunului simt si a vocabularului - cat de cat /:) - decent ) . Cius >xD<

Have a good night !

deutssza pe 3 septembrie 2009 14:40
ehi na !

ei sunt deja impreuna.


anyway

orice ar face este viata lor!


c'ya

Alexauta pe 5 septembrie 2009 10:19
Eu cred ca cei doi ar fii un cuplu perfect.
marinesculavinia pe 13 septembrie 2009 18:43
gusturile lor sunt ciudate,eu am auzit cand se filma ca robert a ceruto in relitate in casatorie pe kristen,iar dupa aceea negand totul spunand ca a intrat in pielea personajului.din cate cred a spus asta pt k kristen a fost dura cu el spunand nu,asta dezamagindul incat trebuia o minciuna ca sa nu se amestece presa nevroind sa o bage in situatia asta daca nul vrea.as fi vrut sal vad impreuna cu ea dar gusturile lui kristen sunt diferite de a bellei ,numai bella il poate iubi pe edward dar kristen are viata ei.
lorenne pe 30 decembrie 2009 22:40
In film se potrivesc perfect insa in realitate ... totusi sa nu amestecam fictiunea cu realitatea. Sunt doi actori mediatizati e normal sa existe zvonuri , in final pe noi publicul nu ar trebui sa ne intereseze viata lor personala.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells