Kirsten Dunst va deschide "uşa secretă"

de Cristina Grigore în 25 Apr 2011
Kirsten Dunst va deschide "uşa secretă"

Ultima dată când Kirsten Dunst şi Sofia Coppola au lucrat împreună a fost la pelicula Marie Antoinette, un succes moderat la box-office şi controversat printre criticii de film. Asta nu a împiedicat-o totuşi pe regizoare să îi ofere actriţei încă un rol, în noua sa producţie, Secret Door, anunţă Collider.

Dunst a acceptat deja să apară în pelicula anunţată, marcând astfel ce-a de-a doua colaborare cu fiica lui Francis Ford Coppola de la The Virgin Suicides, debutul regizoral al Sofiei. Momentan, puţine detalii au fost oferite despre intriga noului film, însă potrivit celor de la The Playlist, este ceva cu totul diferit faţă de realizările anterioare ale cineastei.

Câteva pagini din scenariu lansate online astăzi, au dezvăluit că acţiunea din Secret Door se va petrece în Parisul anilor ’40 şi va avea drept personaj central o actriţă, Luna (rolul care i-ar putea reveni lui Dunst), o altă tânără, Calanthe, şi un bărbat, aparent pe cale de a se sinucide, Jolette. Suficient de interesant momentan, pentru fanii lui Coppola şi, cu siguranţă, o viitoare peliculă ce va face turul marilor festivaluri de film.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
anaelena pe 25 aprilie 2011 14:19
A fost interesanta in Maria Antoaneta si cred ca o sa imi placa si aici
Allexander pe 25 aprilie 2011 15:43
Suna interesant. Sa vedem ce o sa fie, insa Kirsten a jucat in filme ce mi`au placut
alex_il_fenomeno pe 29 aprilie 2011 11:24
macar de ar reusi sa repete istoria !
xerses pe 22 mai 2011 17:38
E grozav.abia stept.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells